Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Хмельницький політехнічний фаховий коледж переміг у конкурсі «10 найактивніших закладів вищої та професійно-технічної освіти» в межах Global Money Week

NewsComments Off on Хмельницький політехнічний фаховий коледж переміг у конкурсі «10 найактивніших закладів вищої та професійно-технічної освіти» в межах Global Money Week

Розбудова фінансової культури серед студентської молоді — одне з основних завдань відділення економіки та менеджменту під керівництвом завідувачки відділення Оксани ШУЛЯКОВОЇ та голови циклової комісії Олени ГРОМИК. Завдяки щоденній кропіткій праці з формування високопрофесійного фахівця, відділення — неодноразовий учасник Всесвітнього тижня грошей #GlobalMoneyWeek.

Цьогоріч ХПФК НУ «Львівська політехніка» посів VI місце серед 139 закладів вищої та професійно-технічної освіти практично з усієї України.

Під час визначення переможців журі конкурсу керувалося наступними критеріями:
• кількість самостійно проведених заходів;
• види заходів і кількість учасників;
• взаємодія з партнерами й інформування.

Дуже приємно, що знання й креативність хмельницьких економістів і менеджерів високо оцінені вельмиповажним журі.
Коледж був нагороджений – Кубком переможців і Сертифікатом на купівлю книжок та ігор із фінансової грамотності для бібліотеки навчального закладу на суму 7 тисяч гривень.

Щиро дякуємо всім викладачам і студентам за активність, оригінальність, винахідливість, творчий підхід під час участі в заходах. Сподіваємося на продовження співпраці у сфері фінансової обізнаності в майбутньому.

Радимо стежити за оновленнями на сайті Центру фінансових знань “Таланˮ та на його сторінках у соціальних мережах. Заходи, організовані НБУ в межах Всесвітнього тижня грошей в Україні, проходили за підтримки Проєкту USAID “Реформування фінансового секторуˮ.

https://hpk.edu.ua/news/20351-pidsumky-global-money-week-2023

Global Money Week – це весело, корисно та пізнавально!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж