Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Урок безпеки для студентства провели працівники Навчально – методичного центру цивільного захисту та піротехніки

NewsComments Off on Урок безпеки для студентства провели працівники Навчально – методичного центру цивільного захисту та піротехніки

Як діяти при виявленні небезпечних вибухових предметів? Тематичний тренінг на надважливу тему 12 квітня для студентів ІІ-ІІІ курсу відділення економіки та менеджменту провели представники ДСНС і групи піротехнічних робіт.
Що покласти до «тривожної валізи»? Які підручні засоби можуть стати в нагоді під час надання першої домедичної допомоги? Як і де можна натрапити на міни? Чому зробити фото біля міни – рівнозначне смерті чи каліцтву? Відповіді на ці та інші запитання отримали студенти та освітяни Хмельницького політехнічного фахового коледжу від піротехніків і викладачів Навчально-методичного центру цивільного захисту під час виховної години.

Представники служби надзвичайних ситуацій продемонстрували, що вибухонебезпечними можуть бути навіть повсякденні речі, а також застерегли про наслідки недотримання основ безпеки, розповіли про правила поводження з вибухонебезпечними предметами та про те, як уникнути небезпеки.

Політехнікам продемонстрували не лише знешкодженні вибухонебезпечні предмети, але й спорядження саперів. Студенти залюбки приміряли його на себе та переконались, що використовувати щоденно таке спорядження можуть лише фізично підготовлені юнаки, тож перейнялись ще більшою повагою до саперів.

Урок безпеки від хмельницьких рятувальників дуже зацікавив майбутніх економістів і менеджерів. Вони були уважними під час заходу та ставили багато запитань, адже розуміють, що ця інформація може стати в нагоді у реальному житті.
Адміністрація Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» дякує працівникам державної служби надзвичайних ситуацій та групи піротехнічних робіт за співпрацю та пізнавальну виховну годину.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж