Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Співпраця відділення автомобільного транспорту з MANN+HUMMEL

NewsComments Off on Співпраця відділення автомобільного транспорту з MANN+HUMMEL

Вже традиційно, лекційні та лабораторно-практичні заняття студентів на відділенні автомобільного транспорту поєднуються із зустрічами з нашими партнерами та роботодавцями.
6 березня 2023 року в навчальній аудиторії №111 під керівництвом завідувача відділення автомобільного транспорту Леоніда Пірога зібрались студенти та викладачі, аби долучитись до Національного технічного вебінару «Лідерство у сфері фільтрації MANN-HUMMEL», який провів давній партнер Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» – Красилівська компанія MANN+HUMMEL.

Керівник відділу збуту Олег Продеус розповів історію компанії та технічні особливості фільтрів WIX Filters і MANN-FILTER.
Учасники вебінару дізнались про:
• структуру компанії MANN+HUMMEL та її багаторічну історію;
• асортимент продукції, який виробляється на Українській фабриці;
• нові розробки компанії та патенти в галузі фільтроконструювання.
Доповідач звернув увагу учасників вебінару на особливості конструкції сучасних фільтрів: повітряних, паливних, гідравлічних, для очищення олив ДВЗ. Це було особливо актуальним для студентів, які вже отримали теоретичні знання з дисципліни «Автомобільні експлуатаційні матеріали» в коледжі.

Серед півтисячі онлайн-учасників Національного вебінару був проведений дистанційний інтелектуальний конкурс на знання технологій виготовлення та специфіки використання сучасних фільтрів.
Серед переможців конкурсу – студент 4-го курсу відділення автомобільного транспорту групи АТ-191 Щербань Андрій. Усі переможці отримали цінні призи та пам’ятні відзнаки.
Студенти та викладачі відділення висловили найщиріші слова вдячності організаторам вебінару за допомогу в підготовці висококваліфікованих кадрів.

 

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж