Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Співпраця з роботодавцями для якісної підготовки спеціалістів виробничої сфери – важливий напрям роботи відділення інженерної механіки

NewsComments Off on Співпраця з роботодавцями для якісної підготовки спеціалістів виробничої сфери – важливий напрям роботи відділення інженерної механіки

Здобуття якісної професійної освіти у виробничій сфері неможливе без широкого залучення до співпраці майбутніх роботодавців. Саме тому студенти відділення інженерної механіки є постійними гостями на провідних промислових підприємствах регіону. Нещодавно завідувачем відділення Олексієм Матвєєвим для студентів четвертого курсу спеціальностей 131 Прикладна механіка та 133 Галузеве машинобудування було організовано екскурсію на підприємство Sirius Extrusion . Це провідна українська компанія, яка займає лідируючі позиції у сфері індустріальної та індивідуальної полімерної упаковки, зосереджує увагу на нових розробках і передових нанотехнологіях, використовуючи тільки найсучасніше обладнання.
Між Хмельницьким політехнічним і підприємством склалась гарна партнерська співпраця з підготовки конкурентоспроможних фахівців. Студенти коледжу мають можливість проходити практику на підприємстві, здобуваючи професійні компетенції.

Sirius Extrusion – це компанія професіоналів, яка формує стандарти та завжди виявляється на крок попереду своїх конкурентів. За 18-річний термін існування підприємство змогло завоювати не лише вітчизняний ринок, а також ринки сусідніх країн та Європи. У виробництві пакувальних рішень вони неухильно дотримуємося найвищих стандартів якості. Тому досвід роботи такого підприємства є гарним прикладом для наслідування і є мотиватором для генерації нових ідей студентів-політехніків.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж