Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Вітаємо студента коледжу Антошевського Дениса з перемогою у третьому(обласному) етапі Міжнародного мовно – літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

NewsComments Off on Вітаємо студента коледжу Антошевського Дениса з перемогою у третьому(обласному) етапі Міжнародного мовно – літературного конкурсу імені Тараса Шевченка
Ми щодня переконуємось у тому, що слова Великого Кобзаря безсмертні. Вони не втрачають актуальності й зараз, у період війни з Росією. Це зрозуміло кожному українцеві: і дорослому, і студенту, і школяру.
Традиційно щороку, цьогоріч 23 листопада, на базі Хмельницького політехнічного фахового коледжу відбувся третій (обласний) етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Т.Г.Шевченка. Усупереч усім труднощам, незважаючи на повітряну тривогу, молодь розкрила свій потенціал, зуміла креативно висловити свою думку, продемонструвати глибоке знання творчості світоча української літератури. У цьому змаганні взяли участь кращі студенти Хмельниччини. Вони переконані в тому, що “Кобзар” – це настільна книга для кожного українця.
Перше місце виборов студент групи КІ-213 ХПФК Антошевський Денис (Викладач Кілімнік Л.Л.). Бажаємо переможцю творчого злету в наступному, Всеукраїнському, етапі цього конкурсу!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж