Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Через студентське самоврядування формуємо майбутню еліту нації. Студентка коледжу Марія Сурник обрана до складу Молодіжної ради м. Хмельницького

NewsComments Off on Через студентське самоврядування формуємо майбутню еліту нації. Студентка коледжу Марія Сурник обрана до складу Молодіжної ради м. Хмельницького
Сурник Марія, голова студради відділення економіки та менедженту була делегаткою ХПФК НУ «ЛП» на установчих зборах з формування складу Молодіжної ради Хмельницького при управлінні молоді та спорту міській раді. В результаті голосування студентка увійшла й до складу нової каденції Молодіжної ради Хмельницького!
Захід відбувся у Молодіжному центрі 22 листопада 2022 року. На засіданні були присутні члени ініціативної групи з підготовки установчих зборів і кандидати до складу Молодіжної ради. Спочатку кандидати шляхом поіменного голосування обрали лічильну комісію з трьох представників, голову та секретаря установчих зборів. Заслухали звіт голови Молодіжної ради Хмельницького Анастасії Козак за 2020-2022 роки. Проголосували за внесення змін до Положення про Молодіжну раду Хмельницького. Згодом претенденти по черзі представляли себе та відповідали на запитання. За рішенням делегатів відбулось пакетне голосування, за результатами якого сформовано склад нової каденції Молодіжної ради Хмельницького.
Молодь – кістяк громадянського суспільтва. Нам потрібно гуртуватись навколо спільних цінностей та розвивати кожен свою сферу! Впевнені, що з новими інструментами та можливостями ініціативність студенства зростатиме в геометриній прогресії!
Бажаємо успіхів, творчого натхення та ідей! Хай все задумане якнайкраще втілиться!!!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж