Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Співпраця навчального закладу з “AuditSoft”

NewsComments Off on Співпраця навчального закладу з “AuditSoft”
Циклова комісія економіки та менеджменту Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка» постійно співпрацює з регіональними роботодавцями, адже саме це забезпечує підготовку фахових молодших бакалаврів до викликів сьогодення. Студенти групи ЕК-202 під керівництвом викладача-методиста Наталії ГАВРОНСЬКОЇ заглибились у майбутню професійну діяльність на сучасному підприємстві з автоматизації бізнес-процесів “AuditSoft”. “AuditSoft” забезпечує здобуття фахових вмінь випускниками економістами та менеджерами безпосередньо на робочих місцях.
Приватне підприємство “AuditSoft” готове забезпечити молодь робочими місцями і сприяти проведенню практики та подальшому працевлаштуванню студентів коледжу, наголошує директор з персоналу Регіна КОРОЛЮК. Під час проходження практики на підприємстві студенти поглиблюють свої знання з бюджетування, управлінського обліку, складської логістики та фінанси. Керівник проектів Катерина ЗДАНЕВИЧ акцентувала увагу студентства на важливість розвитку українського ІТ бізнесу, зокрема у сфері автоматизації облікових процесів.
«BAS Бухгалтерію» в дії продемонструвала керівник консультаційної підтримки Анна МЕЛЬНИК. Анна МЕЛЬНИК показала як команда фахівців підприємства забезпечує вирішення всіх завдань, що стоять перед бухгалтерською службою, свої розробки та удосконалення облікового процесу. Співробітники ПП “AuditSoft” постійно використовує нові технології для молодих фахівців: контекстне, імітаційне, проблемне навчання, модульне засвоєння знань, що викликає неабиякий інтерес та захоплення аудиторії.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж