Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ – 2022

NewsComments Off on РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ – 2022
Разом із мільйонами українців хмельницькі політехніки у День української писемності та мови знову взяли участь у написанні Радіодиктанту національної єдності. У нашому навчальному закладі відчувається особливе ставлення до такого заходу. Це флешмоб поваги до нашої культури, це можливість долучитися до спільної дії, яка об’єднує всіх нас. Ще задовго до початку активних військових дій на території нашої держави, ми розуміли, що Радіодиктант національної єдності сприяє збереженню нашої ідентичності, культури, а зрештою і територій.
Традиційно, найактивнішими учасниками цього масштабного україномовного флешмобу у Хмельницькому політехнічному фаховому коледжі Львівської політехніки є студенти та викладачі гуманітарного профілю. У світлій та просторій 111 аудиторії збираються ті, для кого 9 листопада – особливий день. Цього дня відчувається така велична гордість за те, що ти є частиною нескореної української нації, яка в XXІ столітті виборює право на власну самобутність і волю.
Радіодиктант національної єдності довів монолітність української нації, об’єднаної українським словом, незламним духом, незнищенною вірою в Перемогу нашого народу над російським агресором. Віримо в пророчі слова В. Симоненка, витязя української літератури:
Народ мій є! Народ мій завжди буде!
Ніхто не перекреслить мій народ!
Пощезнуть всі перевертні й приблуди
І орди завойовників-заброд!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж