Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

З Днем захисників і захисниць України, з Днем козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

NewsComments Off on З Днем захисників і захисниць України, з Днем козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Наша Батьківщина сьогодні знаходиться на вістрі своєї історії, боронить право на існування, як держава, як вільна нація, як демократична країна. Тому День захисника України – найбільш важливе свято в сучасній історії держави. Нині захисник України – це більше, ніж професія. Це – величезна любов, сила волі й патріотизм усіх, хто незалежно від обраного фаху, став воїном, хто зі зброєю в руках боронить суверенітет країни. У свято Пресвятої Покрови хмельницькі політехніки вітають усіх, хто носить високе звання захисника України! Шлемо сердечні вітання військовослужбовцям, ветеранам, батькам, дружинам і дітям наших мужніх воїнів! Бажаємо якнайшвидше повернутись із Перемогою до рідних домівок, міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди вам і вашим родинам. Нехай з нами буде правда й перемога для щасливого майбутнього наших нащадків для процвітання Батьківщини!

Любимо Україну! Працюємо на Перемогу! Віримо в ЗСУ! У Хмельницькій політехніці є розуміння того, що захист Батьківщини – справа всенародна. Кожен учасник освітнього процесу долучається до спільної боротьби за незалежність країни. Колектив обрав другий фронт – волонтерський. З початку повномасштабного вторгнення російських військ робота на перемогу у коледжі стала пріоритетною, масовою, динамічною та різноманітною. https://hpk.edu.ua/news/18493-koledzh-v-umovah-vijny-my-vsi-kozhen-na-svoyemu-fronti-pratsyuyemo-na-nashu-spilnu-peremogu

Напередодні свята в навчальному закладі проведено волонтерський тиждень “Студентський та трудовий колектив коледжу – вам, захисники України”, під час якого збирали гостинці для наших славних захисників: печиво, фрукти, консерви, чай, каву, термоодяг, шкарпетки та інше. Для цього в холі була облаштована спеціальна локація.

 

Відділення економіки та менеджменту ініціювало акцію “Напиши лист у майбутнє: Україна після перемоги – країна моєї мрії!” Усі написані студентами листи відправили нашим воїнам-захисникам на передову через волонтерів. Хлопці мають знати , в якій країні бажає жити молодь після НАШОЇ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ!!!

Сьогодні Хмельницький політехнічний фаховий коледж – це потужний волонтерський центр, який працює на перемогу, допомагаючи не лише фронту, але й внутрішньо переміщеним особам. Щодня формуємо передачі, робимо “буржуйки”, плетемо маскувальні сітки та “кікімори”, виготовляємо сухпайки.

 

У бібліотеці навчального закладу постійно сушимо лікарські трави, фрукти, ягоди, овочі, сухарики. Щодня студенти-волонтери та співробітники формують борщові набори, каші, енергетичні батончики для наших захисників.

Безмежна наша шана та вдячність героям. Своїм святим обов’язком політехніки вважають моральну й матеріальну підтримку поранених військових. Студентський актив постійно відвідує воїнів, які перебувають на лікуванні в нашому місті.

 

Студенти відділення інженерної механіки в числі перших стають у чергу на забір крові для поранених.

 

Внесок Хмельницького політехнічного фахового коледжу НУ “Львівська політехніка” в спільну боротьбу з ворогом відзначений багатьма грамотами та подяками. Це надихає студентський і трудовий колектив, стимулює не зупинятись на досягнутому.

У День захисника України низько вклоняємось пам’яті тих, хто віддав життя на полі бою в ім’я України. Шана й слава захисникам Вітчизни! Слава Україні! Героям слава!

 

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж