Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

У Хмельницькому політехнічному представники поліції провели виховну годину” Захист прав жінок: юридичні інструменти забезпечення гендерної рівності в Україні”

NewsComments Off on У Хмельницькому політехнічному представники поліції провели виховну годину” Захист прав жінок: юридичні інструменти забезпечення гендерної рівності в Україні”

Важливість гендерної рівності вже давно визнана правозахисниками всього світу, та чи є розуміння цього серед української молоді? Цю актуальну тематику обговорювали 5 жовтня студенти Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету “Львівська політехніка” разом із викладачем – методистом Тетяною Матіяш і представниками Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області. На виховну годину “ЗАХИСТ ПРАВ ЖІНОК: ЮРИДИЧНІ ІНСТРУМЕНТИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ҐЕНДЕРНОЇ РІВНОСТІ В УКРАЇНІ” до навчального закладу були запрошені капітан поліції, начальник сектору організації відбору управління кадрового забезпечення області Валентина Грошко та психолог сектору кадрового забезпечення Хмельницького райуправління поліції Ольга Рабієвська. Результатом розмови фахівців із питань права та психології з молоддю стала зміна позиції багатьох студентів, що підтвердило повторне опитування з дискусійних питань.
Адміністрація Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету “Львівська політехніка” дякує Головному управлінню Нацполіції в Хмельницькій області за систематичну роботу з правового виховання молоді та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж