Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ПОЛІТЕХНІЦІ РОЗПОЧАВСЯ НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

NewsComments Off on У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ПОЛІТЕХНІЦІ РОЗПОЧАВСЯ НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

Новий навчальний рік у Хмельницькому політехнічному фаховому коледжі Львівської політехніки цьогоріч розпочався 26 серпня. Сумно й боляче, що вперше за всю історію навчального закладу – під час дії воєнного стану, але тішить те, що відбулось рекордне поповнення нашої родини 405 студентами нового набору, тож замість традиційного гучного свята для першокурсників були організовані групові екскурсії коледжем.

Особливу увагу куратори звернули на правила поведінки під час повітряних тривог. Кожна академічна група разом із куратором відвідала тимчасове укриття, в яке, згідно затвердженого плану, має спуститись у разі небезпеки.

Із початком нового навчального року всіх політехніків привітала студентська рада навчального закладу. Активісти представили мистецький флешмоб «РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ”.

Адміністрація та профспілковий комітет Хмельницького політехнічного фахового коледжу Львівської політехніки вітають трудовий та студентський колективи з новим навчальним роком. Бажають всім мирного неба, перемоги, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні Нехай кожен новий день дарує натхнення, нові відкриття і звершення в ім’я розбудови нашого навчального закладу та всієї України!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж