Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Волонтери коледжу відвідали поранених бійців у госпіталі

NewsComments Off on Волонтери коледжу відвідали поранених бійців у госпіталі

Уже чотири місяці в Україні триває надзвичайно жорстока, цинічна і дикунська війна. Очільники Кремля та їхні посіпаки шокують цивілізацію безглуздям власних дій, ненавистю до людства та зазіханням на чужі території. Та не менше світова спільнота вражена звитягою та відвагою українців, що попри нерівні сили чинять героїчний спротив російській агресії. Чимало наших славних воїнів уже поклали життя на вівтар Свободи та Незалежності України. Серед них і три вихованці Хмельницької політехніки — Володимир Соломчук, Дмитро Цвітун і Микола Бойко.

Чимало наших безстрашних захисників отримали поранення і сьогодні перебувають на лікуванні, зокрема й у нашому місті. Підтримати їх морально та матеріально для хмельницьких політехніків – це святий обов’язок.

10 червня голова профспілкового комітету ХПФК Олексій Матвєєв разом із студентськими активістами: головою студентської ради коледжу Денисом Кліменком, головою студентської ради відділення інженерної механіки Анастасією Матвєєвою, головою студентської ради відділення комп‘ютерної інженерії Анастасією Чайковською та керівником спортивно-масової роботи студентської ради Анатолієм Луковим – відвідали наших мужніх воїнів у Хмельницькому військовому госпіталі. Вони від імені всього трудового та студентського колективу подякували нашим дорогим захисникам за їхній життєвий подвиг, побажали якнайшвидшого одужання та перемоги над російською ордою.

Зібрати подарунки для поранених бійців політехнікам допомогли торговельна мережа “SPAR” і спортивний клуб “Літіум”. Отримавши інформацію від Штабу опору, що діє при ХПФК, вони закупили необхідні речі та приготували смачні домашні страви.

Із початку війни політехніки неодноразово надавали допомогу госпіталям Білої Церкви, Хмільника, Вінниці, Хмельницькому обласному військовому госпіталю ветеранів війни.

Дякуємо усім причетним до спротиву російській агресії. Кожна маленька справа стає частинкою великої боротьби, важкого, але впевненого поступу до Перемоги. Політехніки й надалі будуть підтримувати наших захисників, що перебувають на лікуванні в місті Хмельницькому.
Долучаймось до допомоги заради порятунку життя наших воїнів, зв‘язавшись із головою профспілки трудового колективу чи головою студентської профспілки .

Слава Україні! Героям слава!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж