Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

СТУДЕНТСЬКИЙ ОЛІМП: нагородження найкращих політехніків за якісні результати ДПА/ЗНО -2021

NewsComments Off on СТУДЕНТСЬКИЙ ОЛІМП: нагородження найкращих політехніків за якісні результати ДПА/ЗНО -2021

Досконале вивчення предметів загальноосвітнього циклу  стає фундаментом якісної підготовки висококваліфікованого спеціаліста. З метою  формування цілісної системи знань навчально-виховний процес  Хмельницької політехніки спрямований не лише на високий рівень викладання в рамках навчальних програм коледжу, а й на повторення вивченого в школі. На виконання цього важливого завдання  у ХПК  вже четвертий  рік поспіль успішно працюють курси з підготовки до ДПА/ЗНО. Якість навчальної роботи курсів, кожного викладача-предметника  демонструють щорічні  високі результати ДПА/ЗНО, що складають студенти 2-го курсу.  Високі якісні результати студентів дають підставу стверджувати, що освітня система Хмельницької політехніки є досить досконалою та конкурентноспроможною. Сьогодні за результатами  ДПА/ЗНО студенти ХПК займають   лідерську позицію серед закладів фахової передвищої освіти. Саме це дає їм впевненість в успішному професійному «завтра», а найкращим посміхається вже сьогоднішній день, адже у Хмельницькій політехніці вміють  мотивувати своїх вихованців  до успіху та дякувати  найкращим за наполегливу працю.

19 січня в актовій залі закладу,  за присутності студентів другого курсу,  відбулось урочисте  відзначення цілої когорти  третьокурсників, які продемонстрували найвищі навчальні результати ДПА/ЗНО у 2021році. Директор коледжу доктор економічних наук, доцент Вадим ОВЧАРУК подякував студентам і педагогам за сумлінну працю та  якісний результат,  оголосив  чималенькі  суми фінансової винагороди з благодійного фонду «Політехнік». Як член Ради Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту Вадим Володимирович проанонсував готовність Фонду долучитись до відзначення успішних студентів і педагогів ланки  фахової передвищої  освіти.

Цьогоріч нагородження вперше проводилось за різними номінаціями !!!

Нагородження найкращих студентів  за відмінні результати державної підсумкової атестації 2020-2021 навчального року

  1. Найкращий у рейтингу згідно найвищого середнього балу за результатами ДПА з чотирьох дисциплін (математика, українська мова та література, фізика, англійська мова) – Дроздов Миколай Олексійович, гр. ПІ-191, грамота та грошовий сертифікат – 2500 грн.

  1. Другий у рейтингу з чотирьох дисциплін (математика, українська мова та література, фізика, англійська мова) – Думанський Костянтин Володимирович, гр. ПІ-191, грамота та грошовий сертифікат – 2000 грн.
  2. Третій у рейтингу з чотирьох дисциплін (математика, українська мова та література, історія України, англійська мова) – Слободянюк Дмитро Олександрович, гр. ПІ-192 , грамота та грошовий сертифікат – 1500 грн.
  3. Третій у рейтингу з чотирьох дисциплін (математика, історія України, українська мова та література, географія) є Рибак Роман Васильович, гр.ПІ-192, грамота та грошовий сертифікат – 1500 грн.
  4. Найкращий у рейтингу згідно найвищого середнього балу за результатами ДПА з трьох дисциплін (математика, українська мова та література, англійська мова) -Васільєв Владислав Ігорович, гр. ПІ-191, грамота та грошовий сертифікат – 1200 грн.
  5. Другою у рейтингу з трьох дисциплін (українська мова та література, історія України, географія) – Гуменюк Карина Євгенівна, гр. ЕК-192,  грамота та грошовий сертифікат – 1200 грн.
  6. Третьою у рейтингу з трьох дисциплін (українська мова та література, математика, географія) –  Буряковська Владислава Вікторівна, гр. ПІ-191, грамота та грошовий сертифікат – 1000 грн.
  7. Четвертий у рейтингу з трьох дисциплін (українська мова та література, математика, англійська мова) – Колєсніков Віталій Русланович, гр. КІ-191, грамота та грошовий сертифікат – 1000 грн.
  8. П’ятий у рейтингу з трьох дисциплін (історія України, математика, англійська мова) – Романовський Ілля Володимирович, гр. МГ-191, грамота та грошовий сертифікат – 1000 грн.
  9. Шостий у рейтингу з трьох дисциплін (математика, англійська мова, географія) – Баклажко Вадим Валерійович, гр. КІ-192, грамота та грошовий сертифікат – 1000 грн.
  10. Сьомий у рейтингу з трьох дисциплін (українська мова та література, історія України, біологія) – Шумовецький Володимир Олегович, гр. ПІ-191, грамота та грошовий сертифікат – 1000 грн.
  11. Восьмий у рейтингу з трьох дисциплін (українська мова та література, історія України, англійська мова) – Семенов Ярослав Олексійович, гр. АТ-192, грамота та грошовий сертифікат – 1000 грн.

За найкращі результати ДПА/ЗНО 2020-2021 навчального року за спеціальностями нагороджено грамотами та грошовими сертифікатами – 1000 грн.:

  1. Колєсніков Віталій Русланович КІ-191
  2. Дроздов Миколай Олексійович ПІ-191
  3. Гуменюк Карина Євгенівна ЕК-192
  4. Возна Юлія В’ячеславівна МЕ-191
  5. Семенов Ярослав Олексійович АТ-192
  6. Романовський Ілля Володимирович МГ-191
  7. Дзвонковський Ярослав Геннадійович ПМ-191

За відмінні результат ДПА/ЗНО 2020-2021 навчального року з навчальних дисциплін нагороджено грамотами та грошовими сертифікатами – 1000 грн.:

  1. Дроздов Миколай Олексійович       ПІ-191        Математика
  2. Дроздов Миколай Олексійович       ПІ-191         Англійська мова
  3. Дроздов Миколай Олексійович       ПІ-191        Фізика
  4. Гуменюк Карина Євгенівна              ЕК-192        Українська мова та література
  5. Гуменюк Карина Євгенівна              ЕК-192        Географія
  6. Рибак Роман Васильович                ПІ-192        Історія України
  7. Брожко Євген Володимирович        ПІ-191        Математика 

За ІІ місце ДПА/ЗНО 2020-2021 навчального року з навчальних дисциплін нагороджено грамотами та брендовим цінним подарунком політехніків:

  1. Кушнір Анастасія Сергіївна                       ПІ-191 Математика
  2. Квасницька Єлизавета Андріївна             ЕК-191 Українська мова та література
  3. Гуменюк Карина Євгенівна                       ЕК-192 Історія України
  4. Брожко Євген Володимирович                 ПІ-191 Фізика
  5. Думанський Костянтин Володимирович  ПІ-191 Фізика
  6. Возна Юлія В’ячеславівна                        МЕ-191 Географія

За ІІІ місце ДПА/ЗНО 2020-2021 навчального року з навчальних дисциплін нагороджено грамотами Хмельницького політехнічного фахового коледжу Львівської політехніки:

  1. Васільєв Владислав Ігорович                   ПІ-191 Математика
  2. Думанський Костянтин Володимирович  ПІ-191 Українська мова та література
  3. Шишко Анна Володимирівна                    МЕ-192 Історія України
  4. Вандоляк Родіон Анатолійович                ПІ-192 Англійська мова
  5. Мушинський Ярослав Олександрович    КІ-191 Географія
  6. Купельський Олександр Андрійович       ЕК-191 Географія

В номінації «Найкраща група коледжу» за найякісніший  результат ДПА/ЗНО 2020-2021 навчального року визнана група ПІ-191

 

В номінації «Найкраща група на відділенні» кращими групами визнано:

КІ-191- відділення «Комп’ютерної інженерії»;

 

АТ-191  – відділення «Автомобільного транспорту»;

 

МЕ-191 – відділення «Економіки та менеджменту»;

 

ПМ-192 – відділення «Інженерної механіки».

 

Нагородження відбулось за ІІІ місце в обласному етапі ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед студентів закладів фахової передвищої освіти.

Грамотами були відзначені:

  1. Петльована Ольга  Юріївна            ПІ-212
  2. Ковзун Вікторія Андріївна               ПІ-202

 

Нагородження відбулось за участь у  півфіналі Студентської першості світу з програмування ІСРС у південно-східній Європі (Всеукраїнський етап).

Грамоти та грошові сертифікати –  1000 грн. отримали:

  1. Баранов Олександр Сергійович         ПІ-201
  2. Рибчинська Анастасія В’ячеславівна ПІ-201
  3. Крук Костянтин Іванович                     ПІ-201

Грамотами та брендові цінні подарунки політехніків отримали:

  1. Юзвак Юрій Юрійович                 ПІ-192
  2. Гудима Максим Олександрович ПІ-201
  3. Косогоров Максим Віталійович   ПІ-201

 

Вітаємо переможців і призерів! Дякуємо за вашу наполегливу працю та бажаємо подальших яскравих життєвих успіхів! Ваш приклад надихає і спонукає до дій. Тож не зупиняймося на досягнутому і вже у 2022 році покажемо ще кращий якісний результат та отримаємо, сподіваємось – не одного, 200-бальника!

  Переглянути грошові сертифікати

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж