Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

ВІТАННЯ ІЗ ДНЕМ ЕКОНОМІСТА

NewsComments Off on ВІТАННЯ ІЗ ДНЕМ ЕКОНОМІСТА
Економіка міцно увійшла в життя людства, яке вже не може обійтися без економічних знань. Як мінімум без знань основ економіки неможливо правильно розподілити сімейний бюджет, як максимум, від професіоналізму економістів залежить добробут цілої країни. Тож економічні спеціальності є надзвичайно популярними та одними із найзатребуваніших на ринку праці. Саме тому у Хмельницькому політехнічному фаховому коледжі Національного університету «Львівська політехніка» велика увага приділяється викладанню економічних дисциплін. Викладачі відділення економіки та менеджменту навчання у коледжі роблять не лише грунтовним, а й цікавим, творчим та веселим.
12 жовтня, у День економіста, із самого ранку на всіх політехніків чекала приємна несподіванка. Наші економічні гуру – студенти груп МЕ-211 та МЕ-202, разом із Вікторією Ляховець передбачали фінансове майбутнє викладачів, співробітників та студентів коледжу. Кожен разом із солодким гостинцем отримав свій фінансовий прогноз.

Святкування тривало протягом усього дня. Студенти ІІ курсу відділення економіки та менеджменту разом з завідувачкою Оксаною Шуляковою поринули в захоплюючу подорож економічного квесту. Кожна команда подолала 5 станцій, які знаходились у сквері коледжу. На станціях вони отримували неординарні завдання, що змінювали хід думок, заставляли мислити не тільки логічно, а й абстрактно, творчо та креативно. В результаті запеклої боротьби першою подолала маршрут команда групи МЕ-202, у складі Шупер Софії, Панасюк Ганни, Страхоцінської Вікторії, Колесник Марії, Немової Світлани.
Вітаємо переможців та усіх фахівців галузі економіки, студентів, випускників та викладачів спеціальностей «Економіка» та «Менеджмент» із професійним святом. Бажаємо міцного здоров’я, стабільності та достатку, натхнення та успіхів у справі, що направлена на розвиток благополуччя нашої України.
Протягом вересня-жовтня 2021р., рамках святкування 55-річчя коледжу, Дня економіста і тижня циклової комісії економіки та менеджменту, викладач економічних дисциплін Кайдановська О.М. разом із нашим частим гостем, випускником 2015 року відділення «Автомобільний транспорт», а нині успішним креативним директором, контент-СММ-PR-менеджерем Фонду Девіда Лінча у Східній Європі та професійним таргетологом багатьох комерційних проектів Германом Садовським, провели інтерактивні заняття для студентів груп АТ- 181, МЕ-181 на тему «Безпечні продажі в інтернет, таргетинг – ази і переваги створення-ведення рекламного кабінету комерційних сторінок фейсбук, інстаграм». Студенти мали змогу ознайомитись з видами партнерських програм, як формами ділового співробітництва між продавцями та партнерами, термінами сучасного таргетингу, такими як воронки продажів, ліди, коверсія, коофіціенти ROAS, ROI, ін. Отримати практичні навички із поетапного створення рекламного кабінету фейсбук і проглянути реальні прибуткові результати проведення ефективних рекламних компаній. А також звернути особливу увагу на важливість використання саме інтернет-рахунків для здійснення БЕЗПЕЧНИХ операцій з купівлі-продажу в інтернет у валютах, за певних розмірів грошових лімітів на такі операції в різних банківських установах.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж