Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Бібліотека коледжу запрошує своїх читачів ознайомитись з книгами-подарунками на 55-річчя ХПК!

NewsComments Off on Бібліотека коледжу запрошує своїх читачів ознайомитись з книгами-подарунками на 55-річчя ХПК!
Одним з невід’ємних атрибутів людської цивілізації споконвіку була книга – джерело та скарбниця знань. І хоч цифрова ера вносить свої корективи, та друковане видання не втрачає актуальності і залишається запитуваним у читачів. До славного ювілею нашого навчального закладу бібліотека ХПК підготувала виставку «Наукова та духовна скарбниця: друковані праці науково-педагогічних співробітників Хмельницького політехнічного фахового коледжу НУ «Львівська політехніка», на якій був представлений творчий доробок викладачів. Гості та співробітники мали змогу переконатись, що цей творчий доробок є чималеньким – виставка зайняла два стелажі та два столи і це беручи до уваги, що далеко не всі друковані видання наших співробітників знайшли на ній своє місце.
З повним переліком цих праць можна ознайомитись у науково-допоміжному бібліографічному покажчику «Праці науково-педагогічних працівників ХПК НУ «ЛП», підготованому у співпраці бібліотекаря І.А.Квятковської та викладача А.В Савіцького.
Колектив бібліотеки дякує усім, хто відгукнувся на наше прохання надати свої праці для проведення виставки. Особлива подяка тим, хто подарував свій доробок нашій книгозбірні: В.В.Овчаруку, А.В.Савіцькому, Л.М.Багас, О.М.Бодарецькій, М.Б.Павловій, О.М.Кайдановській, В.П.Вельбою, О.В.Матвєєву, В.П.Докторуку, А.М.Койфману, Д.В.Пижову, Н.Ю.Кузнєцовій та іншим.
Надзвичайно приємним є факт, що наші гості, запрошені на святкування, також ставлять у навчальному процесі на чільне місце книгу. Від них ми отримали цінні для студентства і викладачів коледжу подарунки – підручники та пізнавальну літературу, котра стане в пригоді у виховному процесі. Запрошуємо наших читачів ознайомитись з новими надходженнями!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж