Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

«Навчайся у політехнічному коледжі, продовжуй здобувати освіту в університеті, будуй кар’єру в Україні»

NewsComments Off on «Навчайся у політехнічному коледжі, продовжуй здобувати освіту в університеті, будуй кар’єру в Україні»
«Навчайся у політехнічному коледжі, продовжуй здобувати освіту в університеті, будуй кар’єру в Україні» – під такою назвою у Хмельницькому політехнічному фаховому коледжі Національного університету «Львівська політехніка» пройшли перші у 2021/22 навчальному році виховні години . Для студентства вони стали дороговказом на майбутнє, важливою настановою на відповідальне ставлення до навчання, всебічний розвиток особистості та проукраїнської громадянської позиції.
Куратори академічних груп в розмові зі студентами наголосили, що сьогодні наш коледж – престижний освітній центр Поділля. Кількість бажаючих навчатися саме тут щороку зростає і тому політехніками стають кращі з кращих. Більшість випускників ХПК продовжують здобувати вищу освіту у Національному університеті «Львівська політехніка», який впевнено займає лідерське місце не лише в освітньому просторі нашої держави, а й у світовому вимірі. За рейтингом університетів, який складає британське видання Times Higher Education, Львівська політехніка цьогоріч знову увійшла до групи 601–800 та є одним із лише двох закладів вищої освіти України, які потрапили в топ-1000 світових університетів.
Гордістю коледжу є наші випускники, яскраві, непересічні особистості, що досягли висот у багатьох сферах виробництва, бізнесу, громадській та політичній діяльності, прославили себе й свою державу, а отже, й рідний навчальний заклад.
Надією коледжу є сьогоднішні студенти, котрі націлені на щоденну кропітку працю, якісний освітній результат, позитивне мислення, всебічний особистісний розвиток та виховання в собі лідерських навичок.
Куратори привітали студентів з початком навчального року, побажали їм успіхів у навчанні та яскравого, насиченого різноманітними подіями, дозвілля.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж