Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

XVI МОЛОДІЖНИЙ ПЛЕНЕР НСС

NewsComments Off on XVI МОЛОДІЖНИЙ ПЛЕНЕР НСС
Як весело та з користю провести літні канікули добре знають активні студенти-політехніки. Щороку вони стають учасниками Всеукраїнського молодіжного пленеру на базі навчально-оздоровчого табору «Політехнік-3», що у с. Коблево Миколаївської області. Пленер – це калейдоскоп корисного відпочинку та пізнавальних заходів: тренінгів, квестів, тематичних вечірок, майстер-класів, спортивної зарядки – і все це на березі моря! Яскравий динамічний тиждень, проведений тут, сприяє оздоровленню та формуванню навичок справжнього лідера: креативно мислити, керувати проєктами, правильно розставляти пріоритети та управляти часом.
Цьогорічний, «XVI Всеукраїнський молодіжний пленер з питань активного громадянства, студентського самоврядування, фізичного виховання та здоров’я студентської молоді» тривав з 23 по 28 серпня. Приємно, що серед організаторів заходу були наші випускники: Русалін Кирилл, Бородій Оксана (гр.ПІ-171) та Даниленко Михайло ( КІ-181з). Учасниками пленеру стали студенти групи КІ-183 Білошапко Дмитро та Олешко Павло. Під час Пленеру хлопці отримали чудову можливість познайомитися з новими друзями та отримати багато корисної інформації. Дізналися які новітні позаурочні заняття можна зорганізувати в своєму коледжі, як найкраще об’єднати декілька навчальних закладів із різними напрямками для спільних проєктів, як стати справжнім лідером команди. Найбільш корисними для них, за словами хлопців, були тренінги від Анастасії Шевченко «Покоління «дельта»: особистості та інтереси розвитку майбутнього»; Костянтина Коваля «Від гуртування до командотворення», Максима Iващенка «Аналіз стейкхолдерів: who is who», Анатолія Ігнатовича «Кібербезпека».
Адміністрація ХПК та учасники Пленеру висловлюють вдячність колективу управління молоді та спорту Миколаївської ОДА за сприяння у проведенні заходу та надзвичайно дружнє ставлення. Промоційні подарунки від Львівської політехніки та міста Хмельницького їм вручили голова наглядової ради Національного студентського союзу Анатолій Ігнатович та та співголова організаційного комітету Анастасія Козак.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж