Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Сьогодні – школяр, завтра – студент, у майбутньому – фахівець, – так вважають хмельницькі політехніки

NewsComments Off on Сьогодні – школяр, завтра – студент, у майбутньому – фахівець, – так вважають хмельницькі політехніки
Міжнародний день захисту дітей – гарна нагода запросити до коледжу на гостину юних і допитливих школярів. Сьогодні – учень, а завтра – студент, майбутнє хмельницьких політехніків. Ми раді кожній зустрічі з школярами, розуміючи, що від того, як ми їх навчаємо й виховуємо, які зерна добра, справедливості та патріотизму в них закладаємо, залежить майбутнє не тільки нашого навчального закладу, але й держави в цілому.
Нещодавно ми відкрили відреставрований музей ХПК, слава про який розлетілась не лише по місту. Його першими відвідувачами були наші юні друзі — вихованці 30-ї школи. Декілька років тому саме вони долучились до вишиванкових флешмобів політехніків і разом із нами двічі встановили всеукраїнський рекорд у вишиванках, назавжди поєднавши історію двох закладів. Стенд із світлинами про День вишиванки викликав приємні спогади та неабияк потішив маленьких відвідувачів. Сьогодні школярі – неймовірно кмітливі та допитливі. Їх цікавить геть усе: прадавня історія нашого міста, часи лихоліть , розквіту, і навіть, таке актуальне в дорослому світі питання як гендерне співвідношення на групових знімках випускників коледжу.
Особливий інтерес викликала й колекція справжньої, хоч і виведеної з робочого стану, зброї. Зацікавлення школярів зростало все більше й більше. Вони із задоволенням відчули себе політехніками, посидівши на студентській лаві в одній із найкращих аудиторій, попрактикувались у водінні автомобілем на створеному політехніками тренажері , пограли в шахи та шашки у спеціально відведених для цього куточках. Особливу цікавість наші гості проявили до напрацювань студентів технічного гуртка “Хмельницький політехнік”.
У захопленні залишились юні відвідувачі від роботи студентських дозвіллєвих куточків, де вони пограли в комп’ютерні ігри та влаштували імпровізовану дискотеку. Нашим гостям було пізнавально та весело!
Запрошуємо всіх школярів міста на екскурсію до нашого модернового навчального закладу. Ми завжди раді зустрічам, покажемо та розповімо багато цікавого про наше рідне місто. Хмельницький політехнічний фаховий коледж НУ “Львівська політехніка”-це освітній заклад, який пройшов славну 55-літню історію розвитку та є найкращим на Поділлі , а тому нам є про що розповідати та ким пишатись!
ЗАПРОШУЄМО ВСІХ БАЖАЮЧИХ НА ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ, ЯКИЙ ВІДБУДЕТЬСЯ 5 ЧЕРВНЯ О 12.00.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж