Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Співпраця коледжу з Хмельницьким міським центром зайнятості

NewsComments Off on Співпраця коледжу з Хмельницьким міським центром зайнятості
Сучасний ринок праці потребує висококваліфікованих спеціалістів з навиками, набуття яких не передбачене програмою навчання. Це переважно комунікативні та управлінські вміння: налагодження відносин, робота в команді, навички проведення переговорів, ведення дискусій, вирішення конфліктних ситуацій, підготовка виставок, презентацій тощо. Надзвичайно важливим є вміння правильно презентувати себе перед роботодавцем, створювати резюме, поводитись під час співбесіди щодо працевлаштування. Навчити цьому випускника Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» є одним із головних завдань підрозділу з профорієнтації ХПК.
28 квітня провідний фахівець цього підрозділу Валерій Алєксєєнко зорганізував чергову зустріч студентів випускного курсу з представниками Хмельницького міського центру зайнятості. Цього разу студенти 4-го курсу відділення «Автомобільний транспорт» взяли участь у вебінарі, який проводила провідний фахівець Хмельницького міського центру зайнятості Валентина Семенюк. Тематика зустрічі стосувалася особливостей підготовки до співбесіди з роботодавцем. Фахівець центру зайнятості в деталях розповіла випускникам коледжу на що слід звернути увагу при пошуку бажаної роботи і яких ситуацій слід уникати. У ході бесіди студенти виявили зацікавленість не лише темою зустрічі, а й задавали питання та отримували компетентні відповіді щодо наявних вакансій і перспектив працевлаштування за фахом.
Підсумовуючи вебінар, координатор заходу Валерій Алєксєєнко зазначив, що заняття виявилося цікавим, інформаційно насиченим та корисним для наших студентів, оскільки вони здобули цінні поради щодо якісного працевлаштування. Це неодмінно допоможе їм знайти високооплачувану роботу за фахом та сформувати навички, що допоможуть ефективно діяти в постійно змінюваних соціально-економічних умовах.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж