Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Максим Степанюк – Чемпіон України з тхеквондо серед юніорів

NewsComments Off on Максим Степанюк – Чемпіон України з тхеквондо серед юніорів
В історію спортивних досягнень хмельницьких політехніків сьогодні вписано ще одну славетну сторінку. Першокурсник відділення програмної інженерії нашого коледжу, вихованець Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №3 Максим Степанюк став Чемпіоном України з тхеквондо серед юніорів у ваговій категорії до 51 кг. Чемпіонат відбувся 21 квітня 2021 року у м. Харків за участю 236 спортсменів з 20-ти регіонів України. Славна перемога юнака є підставою для присвоєння Максиму спортивного звання “Майстер спорту України”. І, звісно, він є основним кандидатом у збірну України.
Сходження до спортивних висот Максим розпочав у 9 років, вдало поєднуючи заняття із тхеквондо та навчання у загальноосвітній школі. Висока успішність і мрія стати ІТ-фахівцем привели його до Хмельницького політехнічного фахового коледжу. Талановитий юнак і тут знаходить час для опанування доволі складної навчальної програми та улюбленого хобі, яке стало невід’ємною частиною його життя .
Вітаємо Максима з яскравою перемогою! Впевнені, що невдовзі, після того як світова епідемія піде на спад і стане можливим проведення міжнародних турнірів, спортивна зірка Максима засяє ще яскравіше, талановитий спортсмен прославить нашу державу на змаганнях європейського та світового рівнів. Бажаємо нашому вихованцю всіх життєвих гараздів і вдалої професійної кар’єри в ІТ-сфері.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж