Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

“Фінансовий батл” між студентами-бакалаврами денної та заочної форми навчання

NewsComments Off on “Фінансовий батл” між студентами-бакалаврами денної та заочної форми навчання
В рамках щорічної міжнародної інформаційної кампанії Global Money Week 18.03.2021 р. було проведено ділову гру – «Фінансовий батл», де студенти спеціальності «Менеджмент» денної та заочної форм навчання (групи МЕБ-201, МЕБ-201з, освітній ступінь «Бакалавр») змогли проявити навички економічного мислення та отримати додаткові знання у сфері фінансів, визначити сутність їх історичних аспектів розвитку та виділити значення в управлінні діяльністю підприємств різних видів організаційних структур.
Ключовими завданнями ділової гри було виявити найбільш спритних та винахідних студентів, які вміють вдало аналізувати ситуацію і приймати конструктивні управлінські рішення опираючись на знання окремих фінансових категорій, що водночас є історично сталими та динамічними до змін зовнішнього середовища.
До проведення заходу було залучено викладачів циклової комісії економіки та менеджменту – к.е.н., доц. Савіцького Андрія Вікторовича та к.е.н. Павлову Марину Борисівну.
Найбільш цікавим виявився такий конкурс як «валютний батл», де студенти продемонстрували глибокі знання з питань походження, володіння та вкладу валюти в підприємницькі об’єкти.
Також, майбутні менеджери досить вдало проявили організаційні здібності під час конкурсу «фінансовий крокодил», де важливими рисами стали вміння працювати в команді, оцінка поточної ситуації та спілкування з підлеглими.
Загалом, студенти обох форм навчання за освітнім ступенем «бакалавр» були активні, доповнювали відповіді один одного та отримали рівноправну «нічию» за повним рахунком 1:1.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж