Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

В коледжі триває марафон Global Money Week : проведено практичні заняття в “AUDITSOFT” і ЦНАП

NewsComments Off on В коледжі триває марафон Global Money Week : проведено практичні заняття в “AUDITSOFT” і ЦНАП
В рамках марафону #GlobalMoneyWeek2021 17 та 19 березня у Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) для студентів груп МЕ – 191 та МЕ – 192 спеціальності «Менеджмент» Хмельницького політехнічного фахового коледжу відбулись практичні заняття на тему: «Технологія створення підприємства».
Заступник начальника управління – Ігнатенко Олена Станіславівна познайомила студентів з структурою управління та основними завданнями ЦНАП, розповіла про те, що на сьогоднішній день надається 288 послуг, та про дозвільні процедури, які на сьогодні найбільш користуються попитом, про оформлення біометричних документів, оскільки основними завданнями Управління є поліпшення якості надання адміністративних послуг, зручні та комфортні умови обслуговування заявників, спрощення процедур отримання документів, економія часу, професіоналізм та ввічливе ставлення до кожного відвідувача.
Також ознайомились з переліком документів, які потрібно подавати для державної реєстрації юридичних та фізичних осіб – підприємців, і про процедуру припинення підприємницької діяльності. Політехніки почули про процедуру державної реєстрації громадських об’єднань, політичних партій та як отримати погодження на використання символіки м. Хмельницького, та отримали відповіді на заданні питання.
Підводячи підсумки заняття, викладач Наталія Олександрівна Ребедюк подякувала співробітникам Центру за змістовні консультації, та зазначила, що саме безпосереднє знайомство з роботою успішних підприємств та установ, є необхідною умовою підготовки висококваліфікованого, затребуваного на ринку праці спеціаліста.
Практичне заняття в компанії «AUDITSOFT» для студентів-бакалаврів денної та заочної форм навчання
В рамках щорічної міжнародної інформаційної кампанії Global Money Week в офісі компанії «AUDITSOFT» 22.03.2021 р. було проведено практичне заняття на тему «Управління власними фінансами».
Із залучення директора з персоналу та окремих фахівців для студентів груп МЕБ-201 та МЕБ-201з було представлено ряд інструментів контролю над власними доходами і витратами. В процесі заняття використовувались підходи до моделювання власних фінансів за допомогою Excel-таблиць.
Для найбільш активних студентів компанія подарувала економічну літературу, яку доцільно використовувати для підготовки до занять під час навчання, написання курсових проєктів та написання наукових робіт.
З метою подальшої співпраці та консультацій у сфері управління фінансами, студенти, викладачі та фахівці компанії обмінялися адресами електронних скриньок.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж