Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Студенти відділення інженерної механіки вдосконалювали свої знання із німецької мови під час брейн-рингу «Der Klügste»

NewsComments Off on Студенти відділення інженерної механіки вдосконалювали свої знання із німецької мови під час брейн-рингу «Der Klügste»
Вивчення іноземної мови в сучасному світі – це одна з найважливіших складових успішної людини. Знання мов свідчить про всебічний розвиток особистості, розширює світогляд, дозволяє пізнати культуру та звичаї іншого народу. Людина, яка вивчає іноземні мови, у той же час пізнає культуру країни, її літературу, історію, географію. Як казав відомий німецький письменник Вольфганг Гете: «Той, хто не знає іноземної мови, не знає своєї власної».
Студенти груп ПМ-201, АТ-201 та АТ-202 взяли учать у брейн-ринзі «Der Klügste», де продемонстрували знання мови, яку вивчають, а також змогли більше дізнатись про країнознавчі та лінгвістичні особливості мови, виконавши різноманітні завдання конкурсу.
Вивчення німецької мови сприяє активній співпраці студентів-політехніків з Торгово-промисловою палатою у місті Ерфурт (земля Тюрингія). Студенти-механіки активно працюють та удосконалюють свої знання з німецької мови задля отримання сертифікату необхідного рівня та проходження практики в Німеччині.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж