Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ! ПИШАЄМОСЬ НАШИМ ВИПУСКНИКОМ!

NewsComments Off on ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ! ПИШАЄМОСЬ НАШИМ ВИПУСКНИКОМ!

Після переможного чемпіонського бою Road to WWFC представник хмельницького СК «Сокіл» Олександр Горшечнік відповів на кілька запитань.

– Олександр, вітаємо тебе з таким неймовірно складним поєдинком. Це був небезпечний бій, в тебе був небезпечний опонент, який просто неймовірний в стійці. Міг би ти розказати трохи за перший раунд, коли Михайло тебе потряс, і поясни, наскільки ти переключився та по максимуму включив свою боротьбу?
– Як бачите, я ще раніше казав, що ніколи не потрібно недооцінювати суперника. Сьогодні Михайло дійсно показав, що він «шустрий». Я планував перейти в боротьбу, але трішечки пізніше, але після такої прекрасної комбінації залишався тільки один вихід – боротися. Дякую Богу, що в мене це вийшло. Користуючись можливістю, хочу подякувати своїй чудовій команді «Сокіл» з Хмельницького, також тренеру Вадиму Будзихівському, хлопцям, і всім, хто мене сьогодні підтримує. Відповідно дякую і супернику – ти, дійсно, дуже потужний.

– Ще одне питання. Ти дав дуже сильний бій чемпіону в ваговій категорії 71 кг Кирилові Горобцю, але твоя вага – це 66 кг. Зараз саме цікаве питання і цікаво почути твою відповідь: ти будеш в вазі 66 кг боротися за пояс чи готовий дати ще один бій Кирилові Горобцю?
– Якщо Кирило дає згоду, я не думаю, що йому це дуже вигідно, що він хоче, але я дуже цього бажаю! Тому відповідаю, якщо організація надасть мені ще один шанс спробувати себе в такому поєдинку, позмагатися ще раз за пояс, то чому ні?

– А, наприклад, тебе цікавить пояс в твоїй рідній ваговій категорії – 66 кг? Там Андрій Лежнєв чемпіон, що можеш з приводу нього сказати?
– Так само, потужний хороший хлопець, я би хотів позмагатися і з ним. Якби була така можливість.

– В тебе гарні чемпіонські амбіції.
– Дякую.

Текстова версія – прес-служба СК «Сокіл»

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж