Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Хмельницької області

NewsComments Off on Засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Хмельницької області
В п’ятницю 12 березня 2021 року на базі Кам’янець-Подільського коледжу будівництва, архітектури та дизайну відбулося чергове засідання Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Хмельницької області. Учасники засідання мали можливість познайомитися з матеріально-технічною та навчально-методичною базою навчального закладу та взяли участь у тренінгу-навчанні за програмою розрахунків елементів інженерних систем «VALTEC.PRG Розрахунок теплопотреби приміщень». Учасники тренінгу отримали відповідні сертифікати. Модератором була викладач спеціальних дисциплін Соловей О.О. Учасники тренінгу, крім сертифікатів, отримали пам’ятку «Як зберегти теплову енергію в побуті».
Під час пленарного засідання з доповіддю «Імплементація Закону «Про фахову передвищу освіту» і його проблематика» виступив голова Ради директорів Вадим Овчарук. В процесі активної дискусії щодо обговорення доповіді керівники навчальних закладів піднімали такі важливі питання, як організація навчально-виховного процесу в умовах дотримання карантинних обмежень та під час запровадження on-line навчання, застосування інноваційних технологій навчання, атестація педагогічних працівників, підготовка до вступної кампанії у 2021році та інше.
З презентацією на тему «Професійно-орієнтовані інноваційні технології навчання у підготовці здобувачів фахової передвищої освіти» виступив завідувач відділення архітектури і дизайну Кам’янець-Подільського коледжу будівництва, архітектури та дизайну Свінціцький О.Ю. Досвідом запровадження on-line навчання на основі платформи DISCORD поділилися директор ВСП «Кам’янець-Подільський фаховий коледж Подільського ДАТУ» Новак М.М. та заступник директора з навчальної роботи Білик Т.Л.
Методист Ради директорів Капітан Г.В. підвела підсумки роботи експертної комісії з вивчення системи і досвіду роботи педагогічних працівників, які претендують на присвоєння педагогічного звання «викладач-методист», а також зупинилася на питанні щодо проведення предметних олімпіад серед студентів коледжів.
Підводячи підсумки, слід відзначити високий організаційний рівень забезпечення проведення засідання та висловити подяку керівництву Кам’янець-Подільського коледжу будівництва, архітектури та дизайну.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж