Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Підсумок курсів «Сучасні комп’ютерні технології в галузі машинобудування та автоматизації конструкторських робіт»

NewsComments Off on Підсумок курсів «Сучасні комп’ютерні технології в галузі машинобудування та автоматизації конструкторських робіт»
Відділення “Інженерної механіки” цілеспрямовано реалізовує курс на забезпечення якісної підготовки конкурентоспроможних фахівців за спеціальністю «Прикладна механіка» та «Галузеве машинобудування» шляхом впровадження комп’ютерної техніки, освоєння комп’ютерних технологій, проектування на всіх етапах навчального процесу.
В рамках додаткових занять студенти третій рік поспіль відвідують курси «Сучасні комп’ютерні технології в галузі машинобудування та автоматизації конструкторських робіт». Це дає можливість підвищити свою фахову підготовку з використання сучасних програм із 3D моделювання, комп’ютерної інженерної графіки та застосування їх на виробництві. Значна увага приділяється вмінню орієнтуватися у міжнародних стандартах й оперативно реагувати на постійні зміни, використовуючи інформаційні технології. Курсову підготовку здійснюють висококваліфіковані фахівці: кандидат технічних наук Гордєєв Олексій та викладач спеціальних дисциплін Логінов Марк під керівництвом завідувача відділення Матвєєва Олексія і розробників програми кандидата технічних наук Бурлакова Андрія, викладача Остроушка Олександра. Викладачі постійно доповнюють і адаптують програму курсової підготовки під сучасні вимоги виробництва та промисловості.
Вітаючи випускників із успішним закінченням курсів, заступник директора з навчальної роботи Пижов Дмитро Олександрович зазначив, що на ринку праці найбільше цінуються професіонали, здатні виконувати завдання будь-якої складності, навчені використовувати знання суміжних спеціальностей, а отже сертифікат про додаткові навики робить їх більш конкурентоспроможними й затребуваними на ринку праці. Завідувач відділення Матвєєв Олексій наголосив, що в поточному 2020 році 47 студентів коледжу, успішно пройшовши курс навчання, отримали відповідні сертифікати Національного університету “Львівська Політехніка”, але зупинятись на досягнутому не потрібно. Розвиток професійних здібностей і навичок в різних галузях – це безперервний процес.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж