Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Хмельницькі політехніки відзначили Міжнародний день жінок святковим концертом та низкою тематичних виховних заходів

NewsComments Off on Хмельницькі політехніки відзначили Міжнародний день жінок святковим концертом та низкою тематичних виховних заходів

І знову весна розпочинається із безлічі квітів, що несуть чоловіки своїм жінкам. Не вдаючись до історії цього дня, маємо наразі те, що склалось протягом вже не одного покоління цілком природно: так чи інакше, 8 березня – День Жінки.  Прищеплення поваги до сімейних цінностей, розуміння важливості прав та гідності жінок у суспільстві є наріжним каменем  виховної роботи у Хмельницькому  політехнічному  фаховому  коледжі Національного університету «Львівська політехніка». Напередодні жіночого свята у кожній академічній групі проведено виховні години до Міжнародного дня жінок  на тему: «Видатні українські жінки». Студенти разом із кураторами ще раз згадали  славетні жіночі імена, що своєю багатогранною діяльністю вплинули на розвиток і становлення української держави, внесли вагомий вклад в культуру, мистецтво, освіту, спорт, науку, літературу і багато інших сфер життя України. А студенти гр. МЕ-191разом із викладачкою іноземних мов  Наталією Кузнєцовою, захоплюючись силою духу жінок, що змінили світ,  поринули у тематичний онлайн-репортаж «Жіночі постаті у світовій історії «Women’s Day». Для цієї розмови було обрано найбільш поширену у світі мову – англійську.

Найщиріші слова любові та подяки пролунають 8 березня на адресу найріднішим – дружинам, матусям, бабусям, донечкам та сестричкам. А напередодні чоловіки вітають своїх колежанок. У  Хмельницькому  політехнічному  фаховому  коледжі Національного університету «Львівська політехніка» з нагоди свята відбувся концерт «Для вас, любі жінки». З вітальним словом до присутніх звернувся директор навчального закладу доктор економічних наук, доцент Вадим Овчарук. Він подякував жіночій половині хмельницьких політехніків за невтомну самовіддану працю та  величезний внесок у загальну освітянську справу, за вміле поєднання ролі берегині своєї сім’ї та високопрофесійного працівника з активною життєвою позицією.

А далі були неперевершені літературно- музичні вітання від:

  • завідувача відділенням автомобільного транспорту, талановитого співака і знавця іноземних мов Леоніда Пірога;
  • лауреата міжнародних конкурсів, неперевершеної вокалістки Яни Амельченко;
  • віртуоза-баяніста Сергія Карнауха;
  • майстра художнього слова, студентки гр. ЕК-201 Лілії Підпайло;
  • улюбленців коледжу – вокального гуртка «Перлина» Центру талановитої молоді «Політехнік» у складі  Наталії Дикунець; гр. МЕ-191; Івана Оліфіра, гр. ПМ-202;  Василя Чайковського, гр. ПМ-202; Максима Гринюка, гр. ПМ-202; Ангеліни Філіпової, гр. ПІ-192;  Єлизавети Біловус, гр. МЕ-192; Вікторії Катеренчук, гр. МЕ-192; Софії Болкун, гр.  МЕ-192; Софія Семенчук , гр. КІ-201; та випускниці Дарини Лисої.
  • і, звісно, ведучих свята – Назарія Савчука та Вікторії Петрини.

Завершуючи урочистості, заступник директора з виховної роботи Людмила Багас подякувала всім учасникам концерту, його організатору та ідейному натхненнику голові студпрофкому Наталії Роїк за подарований святковий настрій та ще раз побажала усім міцного здоров’я, успіхів, миру, невгасної енергії, добробуту та затишку в сім’ї.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж