Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

У Хмельницькому політехнічному коледжі відбувся день відкритих дверей із дотриманням усіх карантинних вимог. Роботи вистачало всім: від директора до прибиральниці

NewsComments Off on У Хмельницькому політехнічному коледжі відбувся день відкритих дверей із дотриманням усіх карантинних вимог. Роботи вистачало всім: від директора до прибиральниці

Добра слава про високий рівень знань і професійних компетенцій, що отримують випускники Хмельницького політехнічного фахового коледжу Львівської політехніки, їх висока затребуваність на ринку праці, спонукають абітурієнтів вступати на навчання саме до нас. Фахівці відділу профорієнтації фіксують значний інтерес цьогорічних випускників шкіл і профтехосвіти до нашого навчального закладу. Опитування майбутніх абітурієнтів показують, що більшість з них визначились – навчатись потрібно ХПФК, але ще мають сумніви щодо вибору спеціальності. Для майбутніх політехніків дуже важливо на власні очі побачити специфіку навчання на кожному з 6-ти відділень, їх матерально-технічну базу, особисто поспілкуватись із викладачами й студентами, відчути атмосферу культмасового та спортивного життя коледжу. На їх численні звернення, 27 лютого у коледжі вдруге проведено День відкритих дверей у форматі персональних запрошень.Такий формат зустрічі було обрано через велику кількість бажаючих прийти на захід. Розвести у часі та просторі відвідувачів, запобігти масовому скупченню – головне завдання заходу.

Для відвідування Дня відкритих дверей потрібно було напередодні зареєструватися на сайті коледжу та зачекати на персональне запрошення із визначеним часом відвідування навчального закладу. Саме таким чином формувалися невеликі групи гостей коледжу. Після проведення температурного скринінгу та дезінфекції рук, їх радо зустрічали фахівці відділу профорієнтації, вручали інформаційні матеріали, проводили перші консультації й анкетування з метою подальшого інформування про хід вступної кампанії.

Роботи вистачало всім: від директора до прибиральниць, що встигали проводити санітарну обробку поверхонь після кожної групи.

Співробітники коледжу, за заздалегідь визначеними маршрутами, супроводжували групи відвідувачів під час екскурсій унікальним приміщенням освітнього закладу, яке було побудоване саме під потреби навчання технічним спеціальностям. Тут достатньо спеціалізованих майстерень і лабораторій, станків і обладнання, комп’ютерних класів, телестудій.

Політехніки запросили своїх гостей ще й на коротку екскурсію оновленим музеєм навчального закладу, офіційне відкриття якого відбудеться незабаром.

Великий інтерес у гостей викликали представлені в холі інновації в галузі комп’ютерної, промислової й автомобільної техніки, зразки наочності, що використовуються на заняттях, діючі макети пристроїв, виготовлені студентами під час курсового та дипломного проєктування, виробничих практик. Відвідувачі були в захопленні від сучасних ігрових куточків, шахматних майданчиків й інших цікавинок.

На відміну від традиційних Днів відкритих дверей, в умовах карантину, офіційна частина заходу відбувалась на декількох локаціях, що дозволило дотриматись нормативів щодо кількості присутніх. Спікерами виступали керівники коледжу та приймальної комісії.

Виступаючи з промовою в актовій залі, директор коледжу доктор економічних наук, доцент Вадим Володимирович Овчарук зазначив, що ми є одним із найавторитетніших і найстаріших закладів освіти не лише на Хмельниччині, а й у Західному регіоні України. Ми входимо в структуру Національного університету «Львівська політехніка», який згідно щорічних освітянських рейтингів, впевнено знаходиться у топі найпрестижніших в Україні. Тож вибір нашого навчального закладу – це найкращий шлях для здобуття затребуваної та високооплачуваної спеціальності!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж