Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Шашковий турнір серед відділень коледжу

NewsComments Off on Шашковий турнір серед відділень коледжу
У Хмельницькому політехнічному фаховому коледжі Національного університету «Львівська політехніка» розпочалися комплексні змагання серед відділень коледжу з участю команди викладачів, приурочені до 55-річчя навчального закладу. Першим стартував трьохденний Шашковий турнір. За підсумками проведених ігор найкращою стала студентська команда відділення інженерної механіки. Друге місце зайняла команда викладачів, третє – відділення комп`ютерної інженерії. Окремою нагородою турніру стала Подяка за проявлену педагогічну майстерність, яку отримав викладач спецдисциплін Аркадій Михайлович Койфман.
Учасників змагань привітав директор коледжу доктор економічних наук, доцент Вадим Володимирович Овчарук. Він висловив захоплення тим, що у нашому навчальному закладі є досить популярним такий інтелектуальний вид спорту, як шашки. Його зовнішня простота в поєднанні з багатством і різноманітністю комбінаційних ідей робить гру надзвичайно цікавою та корисною, адже тренує витримку, вміння далеко розраховувати, сприяє розвитку пам’яті. У свій вільний час студенти охоче грають у спеціально створених для цього куточках.
Ще одним приводом для спортивної гордості політехніків стали успіхи наших вихованців, брата та сестри Данькових на чемпіонаті України з легкої атлетики: Даньков Назарій- ІІ місце (3000м); Данькова Вікторія- фіналістка ЧУ з л/атлетики (1500м).
Вітаємо наших спортсменів та бажаємо подальших яскравих перемог!!!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж