Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Хмельницькі політехніки отримали сертифікати та цінні подарунки за успішну реалізацію проєктів у “STEMCamp for educators”

NewsComments Off on Хмельницькі політехніки отримали сертифікати та цінні подарунки за успішну реалізацію проєктів у “STEMCamp for educators”
Гарантією успіху хмельницьких політехніків є широке використання найрізноманітніших навчальних технологій, розвиток співпраці з провідними учбовими центрами, залучення студентів до творчої роботи, що стимулює змагальність та вміння презентувати свої здібності.
З 26 по 30 жовтня 2020 року студенти Хмельницького політехнічного коледжу разом із своїми викладачами взяли активну участь у STEM-навчанні, яке сьогодні стає все більш популярним в Україні. Це низка програм, яка сприяє успішному працевлаштуванню студентів і подальшій самоосвіті після закінчення коледжу. Навчання в інтенсивній осінній STEM-школі “#STEMCamp for educators” проходило у Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут». Студенти не просто ознайомлювались з новими напрямами розвитку точних наук та інженерії, а й вчились реалізувати вивчене на практиці. STEM-освіта вимагає різних і технічно складних навичок, зокрема із застосування математичних знань та наукових понять. Абревіатура STEM розшифровується як Science (Наука), Technology (Технології), Engineering (Інеженерія) та Mathematics (Математика). У STEM дисципліни вивчаються не окремо, а у комплексі.
Проєкти команд Хмельницького політехнічного коледжу Львівської політехніки отримали високу оцінку журі конкурсу та були відзначені сертифікатами й цінними подарунками.
Сертифікати отримали:
Желавська І.А., Дроздов Миколай , Кушнір Анастасія, гр. ПІ-191;
Студницька Л.М., Рибак Роман, Ковбель Ігор, гр. ПІ-192;
Миколюк М.В., Загородня Анастасія, Бачинська Дарія, гр. МЕ-192.
Халавчук Ю.С., Зозуля Богдан, Юрченко Павло КІ-201.
Вітаємо наших переможців, бажаємо їм подальших творчих успіхів, нових здобутків i професійного зростання.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж