Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

ВІТАННЯ З ДНЕМ СТУДЕНТА

NewsComments Off on ВІТАННЯ З ДНЕМ СТУДЕНТА

День студента в Хмельницькому політехнічному коледжі НУ «Львівська політехніка» традиційно, відзначається калейдоскопом яскравих подій, що сприяють реалізації юних мрій, отриманню нових знань, популяризації цікавих захоплень і заохочують студентство до активної участі в житті своєї Альма-матер. У 2020 році День студента відбувається переважно в онлайн –режимі. Насамперед, щорічний грандіозний концерт “ПАРАД ТАЛАНТІВ ПЕРШОКУРСНИКІВ” був трансформований у конкурс відеоробіт. У соціальних мережах їх змогли переглянути та прокоментувати всі бажаючі. Величезна кількість лайків, поширень і схвальних відгуків від підписників додала хмельницьким політехнікам впевненості у тому, що на навчання до нас приходить найталановитіша, найкреативніша та дуже перспективна молодь.

https://www.facebook.com/watch/?v=386183182573378

Студенти політехнічного коледжу мають безліч захоплень, зокрема у нас розвивають свої таланти гітаристи, саксафоністи, вокалісти, створюються гурти, пишуть власну музику. Цьогоріч, для комфорту юних митців, подалі від навчальних аудиторій, була облаштована музична студія. Її урочисте відкриття відбулось у святковий День студента. На вітання директора Хмельницького політехнічного коледжу Львівської політехніки, доктора економічних наук, доцента Вадима Овчарука та заступниці з виховної роботи Людмили Багас студенти відповіли неперевершеним сюрпризом. До цієї події вони приурочили власну пісню “Наша”, яка стала неофіційним студентським славнем (музика – Мельника Євгена, слова – Дреуса Максима і Сапожника Андрія).

Особлива увага адміністрації звертається на мешканців гуртожитку. День студента стає гарним приводом для корисних подарунків, що сприяють поліпшенню побутових умов. Ось і в цьому році, спільна матеріально-технічна база гуртожитку поповнилась новими мікрохвильовими пічками.

18 листопада в коледжі відбувся І етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т.Шевченка. Мета конкурсу – заохочення студентської молоді до вивчення і популяризації творчості Тараса Шевченка, розуміння значимості його поезій, світлого образу Кобзаря у подальшій розбудові України. Студенти І-ІІ курсів виконували творче завдання «Чи можу я вважати Шевченка своїм сучасником?»

Відзначення найкращих – це заохочення до подальшого навчання і творчості, особистісного розвитку, активної громадянської позиції. Дотримуючись карантинних вимог, нагороджували найуспішніших студентів із нагоди Міжнародного Дня студента. Урочисте відзначення відбувалось упродовж двох днів, адже надзвичайно талановитих, інтелектуальних політехніків – багато. 17 листопада найкращі слова подяки від адміністрації і грамоти отримали студенти за активну участь у:
– роботі органів студентського самоврядування;
– організації та роботі хореографічного гуртка «Let’s dance!»;
– організації і роботі студентського вокального гуртка «Перлина;
– роботі студентського гуртка «Фото. Відео. Журналістика»;
– роботі студентської студії гри на гітарі.

18 листопада відзначили відмінників навчання, кращих за спеціальністю і спортивні досягнення.Пряма трансляція урочистих вітань відбувалась на сторінках ХПК у соціальних мережах.

Кращі за спеціальністю

Відмінники навчання

Спортивна гордість політехніків

Спортивна гордість політехніків

До вітань хмельницьких політехніків долучились журналісти. Телеканал «Суспільне Поділля» у День студента завітав до навчального закладу та зробив чудовий сюжет про веселе студентське життя.

НАЙКРАЩІ ВІТАННЯ УСЬОМУ ПРОГРЕСИВНОМУ СТУДЕНТСТВУ!
Нехай кожен ваш день буде сповнений нових цілей, впевнених прагнень, чудових ідей, забавних історій і особистих перемог. Нехай студентські роки будуть плідними, веселими та щасливими, а ваш невтомний ентузіазм і щоденна праця стануть запорукою майбутніх професійних висот!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж