Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

КРАЩИХ СТУДЕНТІВ НАГОРОДЖУВАЛИ ПІД ЧАС ТИЖНЯ ПОЛІТЕХНІКИ

NewsComments Off on КРАЩИХ СТУДЕНТІВ НАГОРОДЖУВАЛИ ПІД ЧАС ТИЖНЯ ПОЛІТЕХНІКИ
З нагоди 55-ї річниці з дня заснування своєї Альма-матер і 5-річчя приєднання до Національного університету «Львівська політехніка» у Хмельницькому політехнічному коледжі відбувся ТИЖДЕНЬ ПОЛІТЕХНІКИ. Педагоги провели низку онлайн-заходів під загальним гаслом «Львівська політехніка – університет ІІІ тисячоліття». За допомогою прямої трансляції, що здійснювалась в освітній платформі Microsoft Teams, присутніми на заходах змогло бути все студентство та трудовий колектив.
Трансляцію для студентів 1 та 4 курсів розпочала заступник директора з виховної роботи Л.М. Багас. Людмила Миколаївна розповіла про багату на події історію навчального закладу, визначних педагогів та відомих випускників, якими пишається наш навчальний заклад. І сьогодні славні традиції – у надійних руках. Коледж міцно тримає лідерські позиції на освітянській ниві, невпинно розвивається, модернізується, нарощує навчальні потужності. Наші студенти постійно виборюють призові місця на різноманітних змаганнях. Нова когорта юних вихованців також здобуває свої перші перемоги та вселяє педагогам величезний оптимізм. Доповідачка окремо звернула увагу на високі рейтингові позиції в світі та Україні Національного університету “Львівська політехніка”.
Трансляція була продовжена зі 111аудиторії, де відбувалась урочиста церемонія відзначення 15 юних політехніків, які отримали найвищі бали за результатами ДПА/ЗНО. Завідувачка навчально-методичним відділом Т.О.Матіяш зазначила, що завдяки особистим успіхам кожного політехніка, Хмельницький політехнічний коледж є лідером у рейтингу закладів фахової передвищої освіти Хмельниччини за результатами ЗНО/ДПА.
ГОРДІСТЬ ХМЕЛЬНИЦЬКИХ ПОЛІТЕХНІКІВ: Пасічник М. (гр.КІ – 182), Бараболя В. (гр.ПІ -181), Зейлик Р. (гр.ПІ- 181), Білик І. (гр.ПІ- 182), Цапик Є. (гр.ПІ- 181), Дубовський В. (гр.ЕК- 181), Боднар О. (гр.ЕК- 181), Щербакова О. (гр.ЕК- 181), Корнійчук Т. (гр.МЕ- 181), Гетьман Д. (гр.ПІ -182), Смоляк Д(гр.ПІ -182), Дунець І. (гр.ЕК- 181), Магола Д. (гр.КІ – 182), Липка О. (гр.ПМ – 182), Осташук М. (гр.ПМ – 182).
Юних інтелектуалів привітав директор навчального закладу, доктор економічних наук, доцент В.В. Овчарук. Вадим Володимирович подякував за високі якісні результати, наголосив на тому, що не потрібно зупинятись на досягнутому та, згідно традицій Хмельницької політехніки щодо морального та матеріального заохочення найкращих, вручив кожному студенту грамоти, грошові сертифікати, брендовані футболки, сувеніри.
Святкова трансляція була продовжена для 2 та 3 курсів з кабінету української мови та літератури викладачкою Л. А. Слободзян. Леся Анатоліївна ознайомила студентів із перспективою здобути повну вищу та, головне, якісну освіту в Національному університеті «Львівська політехніка». Бути студентом цього славного навчального закладу – означає зануритись у неповторну університетську атмосферу одного з провідних ВНЗ країни, наповнену знаннями, європейськими прагненнями та традиціями, теплом і дружбою.
Сьогодні ми пишаємося тим, що є структурним підрозділом Національного університету, що саме тут продовжує навчання більшість наших випускників, саме в цьому закладі підвищують кваліфікацію наші педагоги, адже за всіма багаторічними рейтингами вишів Львівська політехніка посідає чільне місце серед найкращих закладів України!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж