Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Сьогодні – першокурсник, завтра – випускник і конкурентоспроможний фахівець

NewsComments Off on Сьогодні – першокурсник, завтра – випускник і конкурентоспроможний фахівець
Свою ювілейну 55- ту осінь Хмельницький політехнічний коледж НУ «Львівська політехніка» зустрічає у розквіті сил та з грандіозними планами на майбутнє. Визнаний кращим за багатьма показниками, навчальний заклад радо демонструє свої досягнення, тож частими гостями у нас є журналісти, колеги-освітяни, представники влади та бізнесу. Та все ж найочікуванішими гостями у коледжі є наші успішні випускники. Слова вдячності, з якими вони звертаються до своїх викладачів, їх життєві успіхи – це найкраща нагорода для педагогічного колективу, відчуття причетності до великої справи виховання підростаючого покоління та розбудови успішної держави.
Ще зовсім недавно, у 2010 році, серед сотень юних першокурсників, що несміло стояли на урочистій першовересневій лінійці, був і Паша Іванішин. Сьогодні ж це успішний фахівець, що започаткував власний бізнес в ІТ-індустрії. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3458288040905791&id=100001738889205&sfnsn=mo
Свої успіхи працелюбний та наполегливий хлопець пов’язує зокрема і з навчанням у Хмельницькому політехнічному коледжі та Національному університеті «Львівська політехніка». Він є частим гостем на «Зустрічах випускників», які до епохи короновірусу постійно проводились у ХПК. Саме тут, у коледжі, з цікавого та насиченого подіями студентського життя проросли паростки довгих дружніх стосунків, що будуть підтримуватись усе життя. З великою вдячністю Павло відгукується про викладачів Хмельницької політехніки, низько вклоняється за добрі поради та мудрі настанови завідувачу відділенням комп’ютерних систем і мереж Антону Францовичу Сівку та куратору Людмилі Миколаївні Багас. Педагоги ж, в свою чергу, дякують нашим випускникам за наполегливість у реалізації своїх амбітних планів. Ми завжди раді кожній звістці про наших вихованців. Кожен ваш успіх, дорогі випускники, помножується на нашу гордість за вас.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж