Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Студенти Хмельницької політехніки зустрілися з директором Інституту адміністрування і післядипломної освіти

NewsComments Off on Студенти Хмельницької політехніки зустрілися з директором Інституту адміністрування і післядипломної освіти

До майбутніх випускників 2021 року напряму менеджменту та економіки Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» завітав поважний та цікавий гість – доктор економічних наук, професор, директор Інституту адміністрування і післядипломної освіти Любомир Пилипенко. Він презентував інформаційно-візуалізаційний проєкт «Львівська політехніка – університет ІІІ тисячоліття» з інформативною розповіддю про навчальний заклад, до структури якого коледж увійшов ще у 2015 році.

Як людина з багаторічним досвідом викладання, котра вміє зачарувати словом, Любомир Миколайович напрочуд легко заволодів увагою студентської аудиторії. Він розповів про історію та сьогоднішній день Львівської політехніки – університету, який, якщо брати до уваги його позиції у більшості національних та міжнародних рейтингів, можна з упевненістю назвати одним із найкращих вишів країни. Прозвучали красномовні переконливі цифри: Університет сьогодні – це 16 навчально-наукових інститутів, більш ніж 33000 студентів, понад 2000 висококваліфікованих викладачів.

Як навчальний заклад ІІІ тисячоліття Університет забезпечує дотримання усіх вимог до сучасного навчально-виховного процесу: це й академічна свобода, тобто самостійний вибір студентом цікавих для нього навчальних дисциплін, і запровадження інноваційних освітніх програм, і діджиталізація усіх сфер освітнього процесу, і активне користування електронним кабінетом студента, і участь у міжнародних освітніх проєктах, і надання студентам можливості для наукової роботи. Не залишається поза увагою створення можливостей для особистого розвитку і дозвілля та покращення побуту юнаків і дівчат.

Дуже доречно з вуст директора Інституту адміністрування і післядипломної освіти прозвучала теза про важливість для всього українського суспільства отримати грамотних, освічених управлінців в усіх ланках та щаблях влади, бо ж саме таких спеціалістів готує очолюваний ним Інститут.

Зустріч для студентів Хмельницького політехнічного коледжу була цікавою та спонукала багатьох по-новому окреслити свої перспективи і будувати плани.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж