Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Пройшла зустріч випускників Хмельницького політехнічного коледжу

Тепло і невимушено пройшла зустріч випускників ХПК усіх поколінь 30 травня 2015 року. Започаткував чудову традицію – зібрати усіх разом, зустрітись з друзями, поспілкуватись із колишніми викладачами та згадати найкращі студентські моменти, – директор коледжу, кандидат економічних наук, доцент Вадим Володимирович Овчарук. Відтепер щороку кожної першої суботи червня відбуватимуться зустрічі випускників.

3G73HEI3leI
Для випускників був організований святковий концерт з яскравими художніми номерами, виступами улюблених педагогів та демонстрацією фото-слайдів та відео-фрагментів минулих років.


PSn3tMsD8TM
Від ветеранів коледжу з сердечними вітаннями до випускників виступила Ольга Юріївна Шамаріна-Осипова, яка плідно працює в коледжі з дня його заснування.
Приємним сюрпризом був музичний дарунок від випускника 1981 року Віктора Васильовича Довбіуса, який став успішним музикантом.

7RVbc6MF7Lk

Також щирі вітання та слова вдячності прозвучали від випускника першого випуску Радченка Анатолія Павловича, випускниці 1984 року, групи ОМР-802 – Світлани Миколаївни Завірюхи, випускника Володимира Федоровича Гарника – директора фірми «Агропроект», випускника 2007року Мельничука Ігоря Олеговича – генерального директора телеканалу «33 канал» та інших.
Усі випускники висловили велику подяку та наголосили, що пишаються своєю «Alma mater», яка дала путівки в життя вихованцям, багато з яких стали керівниками підприємств, наукових установ, науковцями, успішними виробничниками, громадськими та державними діячами.
Було приємно ознайомити випускників з сьогоденням студентського життя, та найяскравішими моментами коледжу, продемонструвавши відео-презентацію.
Наприкінці заходу були організовані круглі столи.

FRWfmXQpO_s
Щиро запрошуємо усіх на ювілей коледжу 2 жовтня 2015 року.

ZpYexZz9Rw0

 

  Галерея зустрічі

 

 

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж