Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Вітаємо політехніків із перемогою у Чемпіонаті міста з баскетболу!!!

NewsComments Off on Вітаємо політехніків із перемогою у Чемпіонаті міста з баскетболу!!!

Урочисте нагородження переможців Чемпіонату міста з баскетболу серед команд навчальних закладів фахової передвищої освіти відбулось 26 лютого у спортивному залі Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка». Нагороди вручав головний суддя змагань Сергій Валентинович Лозінський. Він подякував колективам навчальних закладів, що стали призерами Чемпіонату, за шанобливе відношення до спорту і здорового способу життя.

Найкращими вкотре стали хмельницькі політехніки. Команда юнаків і дівчат вибороли перші місця. І це не стало несподіванкою, адже баскетбол – один із найулюбленіших видів спорту як серед студентів, так і серед викладачів ХПК. Ця захоплююча, динамічна та непередбачувана гра щотижня збирає на тренування і дружні турніри всіх учасників секції баскетболу, що діє в Центрі талановитої молоді «Політехнік».

Готуючись до Міської спартакіади, у Хмельницькому політехнічному коледжі НУ «Львівська політехніка», відбулись змагання серед студентських команд відділень. Шосту команду створили викладачі на чолі з директором, що додало турніру видовищності.

За результатами Першості ХПК кращою стала команда відділення комп’ютерної інженерії.

В трійку лідерів також ввійшли команди відділень інженерної механіки та автомобільного транспорту.

Найкращі студенти – гравці коледжівського турніру були відібрані до збірної команди ХПК (головний тренер Старцун П.Р.).

Професійна робота тренерського штабу та гравців забезпечила ХПК лідерство у Чемпіонаті міста з баскетболу серед команд навчальних закладів фахової перед вищої освіти.
Вітаємо всіх учасників Чемпіонату міста з баскетболу!!! Дякуємо за гарну гру!!!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж