Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Спортивні перемоги хмельницьких політехніків

NewsComments Off on Спортивні перемоги хмельницьких політехніків

2019 рік для хмельницьких політехніків став славним і досягненнями у спорті. Вже відбулись змагання з трьох видів спорту міської Спартакіади 2019-20н.р. серед студентів І-ІІ рівнів акредитації і в кожному з них перемогли студенти ХПК під керівництвом досвідчених тренерів – викладачів ХПК. Команду з легкоатлетичного кросу готував до змагань Іван Шимків, з шахів – Петро Старцун, з настільного тенісу – Микола Свіцельський. Цьому передувала блискуча перемога команди ХПК під керівництвом Петра Старцуна на Чемпіонаті міста серед чоловічих команд із стрітболу.

Кафедра фізичної культури ХПК пишається і тим, що наші вихованці на рівних з національними університетами та військовими вузами змагалися у престижному Чемпіонаті України з баскетболу (Всеукраїнська студентська ліга) та зайняли почесне 4 місце.

Приводом для гордості є і особисті спортивні досягнення юних політехніків. Цієї осені студент групи КІ – 171 Бузінський Нікіта у складі української збірної команди юнаків 16-17 років переміг на Чемпіонаті Європи з традиційного карате, студент групи КІ-182 Іван Капустяк захищав спортивну славу України на Міжнародних турнірах з регбі, студент групи МГ -191 Ілля Романовський посів ІІІ місце на “Lviv open cup” з кіокушинкай карате.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж