Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Призер конкурсу творчих робіт на тему: «Чому я обрала економічну професію?»

NewsComments Off on Призер конкурсу творчих робіт на тему: «Чому я обрала економічну професію?»

Продовжуємо публікацію творів переможців конкурсу на кращу письмову творчу роботу
2 місце: Семенюк Юлія, гр. МЕ-192 «Чому я обрала економічну професію?»
Майбутня професія для кожної людини – важливий і відповідальний крок, і, аби щодня з бажанням, з радістю йти на роботу, потрібно обрати професію до душі. Те, що ти робиш, має подобатися.
Саме тому, коли прийшов час обрати навчальний заклад, з’явилося безліч думок щодо правильності вибору. Тоді зважувалися всі «за» і «проти», враховувалася думка батьків, поради старших друзів, родичів.
Але ж це – моє життя! І вибір – за мною! Я обрала професію менеджера.
Чи правильний мій вибір? Думаю, що так!
Ця професія мені подобається. Вона на сьогодні – одна з найбільш популярних в Україні. Менеджер – це управлінець, це лідер, людина, яка має комунікативні здібності, стратегічне мислення, високий рівень культури. Такі спеціальності завжди потрібні.
Чи маю ці риси я? Себе я вважаю відповідальною, легко знаходжу спільну мову з людьми, мені подобається бути лідером, маю прагнення вчитися, здобувати знання. Якщо щось не вдається, ніколи не здаюсь, впевнено йду до мети. Тому я і обрала спеціальність «Менеджмент».
У майбутньому хотіла б працювати управлінцем, професійно зростати, досягати успіху, бути корисною державі і суспільству. Сподіваюсь, що саме так і буде.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж