Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

День економіста в політехнічному

NewsComments Off on День економіста в політехнічному

До Дня економіста серед студентів І курсу відділення економіки та менеджменту з 27 вересня по 15 жовтня 2019 року тривав конкурс на кращу письмову творчу роботу на тему «Чому я обрав економічну спеціальність?». На розгляд конкурсної комісії студентами груп МЕ-191, МЕ-192, ЕК-192 було представлено 19 робіт. Переможцями конкурсу стали:
І місце Безубик Петро, група МЕ-191
ІІ місце Семенюк Юлія, група МЕ-192
ІІІ місце Музика Марія, група ЕК-192
Окремою премією журі відзначило проект «Чому я обрав економічну спеціальність: життєві байки новоспеченого студента» групи ЕК-192: Гуменюк Карини, Крижановського Богдана, Сулими Діани та Жолудєвої Тетяни.
Дякуємо усім учасникам і сьогодні знайомимо вас із роботою переможця – Безубика Петра «ЧОМУ Я ОБРАВ ЕКОНОМІЧНУ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ?»
Вибір майбутньої професії – важливе рішення у житті кожного абітурієнта. Як правило, воно має бути обдуманим й зваженим.
Чому я обрав економічну спеціальність? Обираючи фах, я прагнув знайти універсальний варіант для пошуку роботи, що дасть можливість одержувати гідну заробітну платню, адже менеджер – це людина, яка, перш за все, є лідером, не боїться розвиватись. Менеджер – це особистість, соціально і комунікативно сформована, з чіткими пріоритетами та баченням кінцевої цілі.
У час нестабільної економічної ситуації та в умовах стрімких змін ринкового середовища, здатність приймати рішення є важливою для справжніх фахівців. Для того, щоб бути поряд із високорозвиненими країнами світу, нашій державі потрібні спеціалісти, які готові впливати на економічні процеси, вміють правильно оцінювати тенденцію розвитку світової національної економіки та прогнозувати майбутній її стан. Хоча праця менеджера є напруженою і відповідальною, я вважаю, що вона дає хороші можливості для реалізації себе. На мою думку, щоб стати професіоналом , варто постійно займатись самоосвітою та спортом, вивчати тайм-менеджмент, слідкувати за своїм здоров’ям та режимом сну.
Менеджмент – особливий вид діяльності, який перетворює неорганізований натовп на ефективну, цілеспрямовану і продуктивну групу. Обравши цю спеціальність, я прагну розвинути в собі риси менеджера-професіонала і навчитись вдало їх комбінувати у подальшій діяльності.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж