Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

ВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ!

NewsComments Off on ВІТАННЯ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ!

Найщиріші вітання з Днем працівника освіти для колективу Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» прозвучали напередодні свята у затишному приміщенні обласної філармонії. Директор коледжу доктор економічних наук, доцент Вадим Володимирович Овчарук подякував колективу за багаторічну злагоджену працю, завдяки якій ми вже сьогодні можемо пишатись досягненнями студентів у різних областях – від перших місць у спортивних змаганнях до славних перемог у олімпіадах різного рівня, включаючи всеукраїнські і міжнародні.

Саме завдяки невтомній праці педагогічного колективу добра слава про Хмельницький політехнічний коледж НУ «Львівська політехніка» шириться Україною та світом, рік від року зростає його рейтинг. Це результат роботи багатьох поколінь і нам дуже приємно, що на святкуванні були присутні ветерани навчального закладу Доброва Т.С. та Безсонова Т.О.

Відзначив Вадим Володимирович і представників інших професій, які своєю старанністю та відповідальним ставленням до обов’язків роблять навчальний процес більш ефективним, а відпочинок студентів – більш комфортним. Це наші шановані бібліотекарі, бухгалтери, будівельники, технічний персонал. Кращим працівникам за підсумками 2018-19 н.р. було вручено грамоти, подяки та грошові премії.

Після чого відбувся концерт за участю найкращих подільських виконавців. Перлини народної пісенної та хореографічної творчості у виконанні «Козаків Поділля», світові хіти у виконанні симфонічного оркестру, неперевершений вокал солістів обласної філармонії викликали шквал аплодисментів та найбільше вразив виступ наших юних студентів–технарів. Займаючись у Центрі талановитої молоді, щоденно розвиваючи свої мистецькі здібності, вони дуже достойно виступили на одній сцені з професійними артистами.


Відзначення Дня освітянина продовжилось святковим бенкетом, зорганізованими профспілковим комітетом навчального закладу. Тепла дружна атмосфера, чудова музика і основний лейтмотив більшості виступаючих: тільки разом ми можемо добитись найкращих результатів, праця кожного педагога ґрунтується на досягненнях його попередників, бо неможливо підготувати справжнього фахівця технічних та економічних спеціальностей без достатнього рівня знань базової шкільної програми. Тому колектив ХПК шле найщиріші вітання всім нашим колегам, дякує їм за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, щедрість душі. Сподіваємось, що спільними зусиллями ми ще багато зробимо у справі виховання молодого покоління та розбудови нашої незалежної держави!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж