Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Про обмін полоненими та про повернення українських політв’язнів говорили на виховних годинах у коледжі

NewsComments Off on Про обмін полоненими та про повернення українських політв’язнів говорили на виховних годинах у коледжі

Можливо ми не завжди усвідомлюємо, як твориться історія, і події, про які йдеться в новинах, про які точаться палкі дискусії в інтернеті, здаються нам не вартими особливої уваги, такими, про котрі суспільство забуде через кілька місяців, або й ще швидше. Та трапляються в житті держави події, про які ми колись будемо розповідати своїм дітям і онукам. Вони важливіші, за будь-які вибори, політичні дискусії, рейтинги, адже вони роблять людей по-справжньому щасливими. Така подія відбулась 7 вересня 2019 року, коли між Україною та Росією за схемою “35 на 35” відбувся обмін ув’язненими. Уся країна, затамувавши подих, витираючи сльози,спостерігала з телевізійних екранів, як після довгих місяців, або й років розлуки обнімали своїх найдорожчих матері, батьки діти, дружини, брати й сестри, як вітали вчорашніх бранців найвищі посадові особи країни.
Саме цій події були присвячені виховні години, котрі були проведені в усіх академічних групах Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка». Студенти мали змогу переглянути відеосюжети, присвячені звільненню полонених. Та найбільше кожного молодого серця в кожній аудиторії торкнулися слова кураторів груп, заступника директора коледжу з навчально-виховної роботи Л.М.Багас про те, що одна з найдорожчих речей у світі – мир, який треба берегти та любов до своєї Вітчизни, яку треба боронити.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж