Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Підсумки роботи відділення економіки та менеджменту

NewsComments Off on Підсумки роботи відділення економіки та менеджменту

Підсумки роботи відділення економіки та менеджменту Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» за 2018-2019 рік були підведені 11 вересня на засіданні кураторів та старост академічних груп. Завідувач відділення Оксана Василівна Шулякова подякувала кураторам та старостам за злагоджену плідну співпрацю, проаналізувала успішність та відвідування студентів за минулий та визначила пріоритети на наступний навчальний рік. Заступник директора Геннадій Васильович Федосюк відзначив високий рівень підготовки студентів відділення, чому є підтвердженням гарні результати ЗНО та якісне складання державних іспитів. Він подякував викладачам та нагородив почесними грамотами кращих студентів відділення. Ними стали :
За спеціальністю «Менеджмент»: Корнійчук Тетяна, гр. МЕ-181, Ковальчук Олена, гр.МЕ-171, Гула Яна та Кірсанова Анна,гр. МЕ-161.
За спеціальністю «Економіка»: Щербакова Олександра, гр. ЕК-181, Жир Наталя, гр. ЕК-172, Оплоченко Кароліна, гр. ЕК-171
З приємністю відзначили і високий рівень цьогорічних першокурсників. Найвищий рейтинговий бал за спеціальністю “Економіка” отримала студентка гр.ЕК-191 Квасницька Єлизавета , а за спеціальністю “Менеджмент” – студентка гр.МЕ-192 Семенюк Юлія.

 

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж