Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Конференція трудового колективу Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» з обрання кандидатури претендента на посаду директора

NewsComments Off on Конференція трудового колективу Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» з обрання кандидатури претендента на посаду директора

6 червня 2019 року відбулась конференція трудового колективу Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка», під час якої закритим голосуванням, проведено обрання кандидатури претендента на посаду директора навчального закладу. Учасники конференції – педагоги, делегати від студентства та навчально-допоміжного персоналу, шляхом вкидання бюлетенів, підтвердили попередній вибір політехніків, і відповідно до частини 2 статті 39 Закону України «Про вищу освіту» рекомендують ректору НУ «Львівська політехніка» доручити цю відповідальну посаду в установленому чинним законодавством порядку кандидату економічних наук, доценту Вадиму Володимировичу Овчаруку. Всього участь у голосуванні взяло 125 делегатів, з них – 115 проголосували за Вадима Володимировича, що складає 92 % від статутного складу вищого колегіального органу громадського самоврядування.

Після обрання на дану посаду у 2014 році, Вадим Володимирович став локомотивом якісних перетворень, своїми вдалими підходами до стратегічного розвитку та модернізації навчального закладу, зокрема об’єднанню з флагманом освітянської галузі – Львівською політехнікою, активною та ефективною співпрацею з депутатським корпусом і провідними українськими роботодавцями, міжнародною сертифікацією освітніх програм, підтримкою молодих винахідників, стимулюванням досягнень студентів на різноманітних олімпіадах і освітніх конкурсах, наукових заходах, спортивних змаганнях сприяв як посиленню авторитету навчального закладу серед абітурієнтів та працедавців, так і підвищенню власного авторитету серед політехніків. За ці роки ХПК перетворився не лише на сучасний навчальний заклад з новітньою матеріально-технічною базою, а й став архітектурною окрасою міста.

Що ж, шановний Вадиме Володимировичу, вітаємо Вас! Наш вибір зроблено – політехніки підтримують Вас в усіх починаннях, планах та діях, спрямованих на подальший розквіт коледжу. Впевнені, що і ректор НУ «Львівська політехніка», оцінивши Ваш професіоналізм, працелюбність і працездатність, креативність і відданість справі затвердить Вас на посаді директора. Колектив згуртований навколо свого керівника, а тому нам до снаги завдання будь-якої складності, адже є бачення перспектив, шляхів їх реалізації і є величезне бажання працювати та розвиватись!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж