Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

Зустріч випускників 2019

NewsComments Off on Зустріч випускників 2019

У перший літній день 2019 року Хмельницький політехнічний коледж НУ «Львівська політехніка» став місцем дружніх зустрічей, тісних обіймів, щирих слів, місцем найкращих сподівань на майбутнє та приємних спогадів про минуле. Цього дня у коледжі гармонійно поєднались два заходи: на День відкритих дверей прийшли ті, хто лише мріє стати нашим студентом, а на Зустріч випускників завітали члени нашої політехнічної родини, котрі своїм життєвим успіхам завдячують вдалому вибору навчального закладу. Молодші з них називають себе політехніками, старші – випускниками Хмельницького електромеханічного технікуму.

Цьогоріч найбільше представництво серед гостей складали випускники 1979 року. Отримавши ще 40 років назад дипломи ХЕМТу, роз’їхавшись по різних містах, зробивши успішні професійні кар’єри, ці солідні, мудрі люди зберегли юнацьку дружбу та щиру вдячність своїм вчителям. Слова глибокої подяки та шани на адресу педагогічному колективу від всіх випускників 1979 року прозвучали з уст Килимника Любомира Антоновича. І, як всі політехніки, пан Любомир вразив присутніх різноманіттям інтересів. Він презентував рідному навчальному закладу мистецьке видання, до створення якого має безпосереднє відношення.

Завжди радо зустрічають у коледжі і випускника 2007 року, сьогодні депутата міської ради Ігоря Олеговича Мельничука. Незважаючи на зайнятість, Ігор Олегович щороку знаходить час для зустрічей з одногрупниками, педагогічним колективом та сьогоднішніми студентами. Своїм прикладом він навчає відповідальному відношенню до справи, якою займаєшся, і демонструє з якою повагою потрібно відноситись до людей, що доклали зусиль для твого професійного зростання.

Гучними оплесками зустріли глядачі нашу зірочку, талановиту художницю і співачку, випускницю 2016 року Владиславу Мельникову. Під час її навчання, завдяки в тому числі і її таланту, ХПК неодноразово отримував найвищі нагороди студентських мистецьких фестивалей.

Про сьогоднішні здобутки та плани на майбутнє розповів присутнім заступник директора Геннадій Васильович Федосюк. Багато гарних слів та музичні вітання від Центру талановитої молоді прозвучало цього дня на адресу теперішніх студентів та випускників. Найбільш зворушливі слова сказала заслужений працівник освіти, педагог- математик з майже 60-річним стажем освітянської діяльності Ольга Юріївна Осипова. Розчулена від лавини щирих слів подяки від випускників різних років, Ольга Юріївна сказала, що найбільша плата за педагогічну працю – це величезна гордість за своїх учнів, за те що вони багато чого в цьому житті досягли і при цьому пам’ятають та шанують свого Вчителя.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж