Хмельницький політехнічний фаховий коледж by Lviv Polytechnic National University

СТУДЕНТИ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ПОЛІТЕХНІЧНОГО КОЛЕДЖУ ДІЗНАЛИСЯ БІЛЬШЕ ПРО ОХОРОНУ ПРАЦІ

NewsComments Off on СТУДЕНТИ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ПОЛІТЕХНІЧНОГО КОЛЕДЖУ ДІЗНАЛИСЯ БІЛЬШЕ ПРО ОХОРОНУ ПРАЦІ
В рамках проведення Всеукраїнського Дня охорони праці фахівцями Управління Держпраці у Хмельницькій області студентам Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» прочитано лекцію на тематику охорони праці.
Головний державний інспектор відділу АПК та СКС Управління Держпраці у Хмельницькій області Олена Тимуш повідомила студентам про основні вимоги безпеки під час виконання у майбутньому професійних обов’язків та запобігання травматизму на робочих місцях. Навела приклади з практичної діяльності. Розглянула питання відповідності робочих місць вимогам нормативно-правових актів з питань охорони праці та промислової безпеки, забезпечення працівників засобами індивідуального та колективного захисту, основні аспекти профілактики нещасних випадків на виробництві.
1556003185_img-9f1fb9186b00554f5c161dd8bef9faf0-v
Спілкуючись з майбутніми працівниками представник Управління Держпраці закликав їх відповідально ставитися до свого майбутнього, а саме ніколи не погоджуватися на виконання роботи без офіційного працевлаштування, проведення відповідного навчання та інструктажу, ознайомлення з умовами праці на робочому місці.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж