Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Відділення заочного навчання – традиції, сьогодення, майбутнє

НовиниКоментарі Вимкнено до Відділення заочного навчання – традиції, сьогодення, майбутнє

Відділення заочного навчання  Хмельницького політехнічного коледжу є найбільшим серед аналогічних структурних підрозділів  ВНЗ не лише області, а й Західного регіону. За роки його існування – з 1988року – підготовлено 1658 фахівців, що працюють у різних сферах виробництва, державних установах і приватних підприємствах. З них 62 фахівці отримали дипломи з відзнакою. На сьогоднішній день це найбільш мобільна і гнучка форма навчання, адже людина може отримати необхідні знання або скоригувати освіту паралельно працюючи на підприємстві або виробництві.

Навчання здійснюється за державним замовленням  та за рахунок коштів фізичних і юридичних осіб за чотирма спеціальностями: комп’ютерна інженерія, менеджмент, прикладна механіка, автомобільний транспорт.

Навчальний процес на заочному відділенні забезпечує 71 викладач із високим педагогічним досвідом і методичною майстерністю.

2

Засідання старостату на відділенні заочного навчання

Вивчаються нормативні дисципліни, які складаються з циклу гуманітарних та соціально-економічних дисциплін, фундаментальних,  професійно – орієнтованих дисциплін. Передбачено лекційно-екзаменаційна сесія терміном 30-40 календарних днів на навчальний рік, тому настановні, оглядові, лабораторні, практичні, контролюючі заняття, що проводяться зі студентами, плануються викладачами так, щоб максимально зосередити увагу студентів на засвоєнні навчального матеріалу відповідно до навчальних планів і програм з навчальних дисциплін. А у міжсесійний період вони виконують передбачені навчальними планами курсові та домашні контрольні роботи, готуються до складання іспитів і заліків, що виносяться на екзаменаційну сесію.

3

Серед наших студентів-заочників багато випускників  ВПУ-25, ВПУ-11, ВПУ-4 м. Хмельницького, Хмельницького професійного ліцею, Хмельницького центру ПТО торгівлі та харчових технологій, Хмельницького професійного ліцею електроніки, Волочиського, Красилівського та Ярмолинецького професійних ліцеїв.

Отримавши диплом коледжу, вони продовжують навчання у Національному університеті «Львівська політехніка»  й за кілька років ступеневої освіти здобувають дипломи бакалавра та  магістра одного з найкращих національних університетів країни.

4

Профорієнтаційна екскурсія для випускників закладів профтехосвіти

5

Заняття з дисципліни “Теоретичні основи електротехніки” для студентів спеціальності “Обслуговування верстатів з ЧПУ та РТК”

Заочне навчання у Хмельницькому політехнічному коледжі НУ «Львівська політехніка»  –  найкращий вибір, що дозволить вам впевнено дивитись у майбутнє!

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж