Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Про розмаїття інтересів хмельницьких політехніків можна лише здогадуватись: цього разу – туризм

НовиниКоментарі Вимкнено до Про розмаїття інтересів хмельницьких політехніків можна лише здогадуватись: цього разу – туризм

Хмельницька міська централiзована бiблioтечна система – це активний майданчик живого спілкування з найцікавішими людьми, що реалізували себе в різноманітних сферах діяльності. Хмельницькі політехніки уважно стежать за анонсами масових заходів, що тут проходять. Зокрема, 10 травня, в рамках заходу Жива бібліотека “П’ять відтінків туризму”, хмельничани мали можливість поговорити сам-на-сам з людьми, що поєднали улюблене хобі зі стилем життя. Не пропустили таку можливість і ті студенти політехнічного коледжу, яким співзвучні слова В. Симоненка:
Сьогодні усе для тебе — озера, гаї, степи.
І жити спішити треба, кохати спішити треба —
Гляди ж – не проспи!
Під час спілкування студенти отримали відповіді на питання як, не витрачаючи великі кошти, подорожувати світом та Україною, поєднувати це з основною діяльністю. Власні історії «живих книг» стали гарною мотивацією для молодих, активних та допитливих студентів збагатити своє життя, наповнюючи його новим досвідом, цікавими подорожами та незабутніми враженнями.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж