Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Політехніки взяли участь у роботі дискусійного кіноклубу Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва

НовиниКоментарі Вимкнено до Політехніки взяли участь у роботі дискусійного кіноклубу Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва

У дивовижний, неповторний світ театру занурились студенти гр. АТ-161 та КС-143. Вони взяли участь у роботі дискусійного кіноклубу, що успішно працює у Хмельницькій обласній бібліотеці для юнацтва. Організатор та ідейний натхненник клубу, професійний режисер, що має у своєму доробку постановки як на аматорській, так і на професійній сцені, Ярослав Дмитрик розповів про важливість і вічність театрального мистецтва, яке спонукає до думки, до вміння розрізняти добро і зло, до необхідності інтелектуального саморозвитку.
На екрані студентам було продемонстровано запис спектаклю, в якому Ярослав виступає в двох іпостасях – як режисер та виконавець однієї із ролей.
А потім кожен бажаючий зміг спробувати себе в ролі актора. Неабиякий артистичний талант продемонструвала своїм учням їх викладач Сніжана Віталіївна Даць. Та не менш вражаючими стали і міні-сценки у виконанні студентів, що донедавна вважали себе чистими технарями, далекими від мистецтва. Було наочно продемонстровано, що під керівництвом професійної та досвідченої людини, використовуючи нескладні підказки, кожна людина здатна відкрити в собі величезний потенціал.
Адміністрація Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» виловлює подяку колективу Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва та особисто Ярославу Дмитрику та Лесі Романюк за організацію нестандартного інтелектуального дозвілля молоді та залучення до цієї справи справжніх професіоналів.

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж