Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Львівська політехніка – бренд та імідж України

НовиниКоментарі Вимкнено до Львівська політехніка – бренд та імідж України

Наші абітурієнти, переступаючи поріг Хмельницького політехнічного коледжу, часто ще і не мріють про здобуття університетської освіти, але навчаючись на старших курсах,  отримують вкрай важливу своєчасну інформацію про те, наскільки продумано і адаптовано під освітні потреби студента навчання у Національному університеті «Львівська політехніка». Переважна більшість наших студентів, оцінивши зручність такого навчання та перспективи отримання диплому одного із найавторитетніших університетів країни, продовжує здобуття вищої освіти  у Хмельницькій філії Львівської політехніки.

 Цей навчальний заклад – один із чотирьох український вишів, що потрапили до рейтингу найкращих університетів світу, який складає авторитетне британське видання Times Higher Education. Згідно щорічних українських рейтингів Львівська політехніка впевнено знаходиться  в п’ятірці кращих в Україні та є кращим технічним вузом західного регіону. Університет має славну 200-річну історію, вражаючу архітектуру, потужну матеріально-технічну базу, джерело безцінних знань та досвіду, багаторічної наукової та викладацької діяльності  у власних друкованих та електронних  виданнях та високопрофесійний колектив.

Університет невпинно розвивається, беручи під своє крило кращих з найкращих. У 2015 році така честь була надана Хмельницькому політехнічному коледжу, який став восьмим коледжем Університету.

Тому, вступаючи до нас, студенти здобувають ступеневу освіту:

  • за 3-4 роки отримують диплом молодшого спеціаліста, виданий ХПК;
  • ще 3 роки – диплом бакалавра, виданий Львівською політехнікою;
  • ще 1,5 роки – диплом магістра, виданий Львівською політехнікою, що має міжнародне визнання.

Конкурентною перевагою такого навчання для жителів Хмельниччини є величезна зручність, оскільки філія Львівської політехніки знаходиться у приміщенні коледжу і саме сюди приїжджають   університетські викладачі для проведення лекцій та приймання іспитів, контрольних, курсових та дипломних робіт. Крім того, програма навчання студентів у Хмельницькій філії Університету враховує обсяг знань, отриманий студентами у коледжі і тому проходить за скороченим терміном. Та найбільшою конкурентною перевагою навчання у нас є те, що ми вже стали визнаним брендом. Наші випускники високозатребувані на ринку праці, ще під час навчання фахівці з підбору кадрів різноманітних підприємств навперебій пропонують їм цікаві вакансії.

         Дякуємо, що Ви обрали саме наш навчальний заклад!

3

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж