Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка"

Зустріч з начальником відділу ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Сергієм Володимировичем Цимбалюком

НовиниКоментарі Вимкнено до Зустріч з начальником відділу ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Сергієм Володимировичем Цимбалюком

22 березня 2017 року в Хмельницькому політехнічному коледжі НУ «Львівська політехніка» у форматі роботи правового клубу «Феміда» відбулась зустріч з начальником відділу ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, підполковником поліції, учасником бойових дій в зоні АТО – Сергієм Володимировичем Цимбалюком на тему: «Попередження правопорушень серед неповнолітніх як засіб боротьби з дитячою злочинністю».
Насамперед, декілька слів про нашого гостя. Сергій Володимирович постійно співпрацює з навчальними закладами, допомагаючи роз’яснювальною роботою у попередженні правопорушень серед студентів. Донедавна він перебував у зоні АТО у складі зведеного загону ГУМП, що зосереджувався між границею Донецької та Луганської області. Зокрема загін виконував функції по охороні відповідних об’єктів, та охороні громадського порядку та безпеки.
Під час зустрічі Сергій Володимирович наголосив, що виховання молодого покоління – це виховання майбутнього кожної держави, і майбутнє залежить не тільки від рівня професійної підготовки цього покоління, але й від його моральних якостей.
Боротьба зі злочинністю неповнолітніх є однією з найважливіших проблем українського суспільства. На думку багатьох вчених, зростання підліткової злочинності пов’язано, перш за все, з соціально-економічною кризою, що супроводжується деформацією фундаментальних морально-етичних цінностей. Зрозуміло, що успішне вирішення проблеми, пов’язаної зі злочинністю неповнолітніх багато в чому залежить від нормального соціального розвитку суспільства в цілому, і на сьогодні залишається однією з головних проблем. Моральні відхилення у вихованні неповнолітніх мають викликати виняткову занепокоєність дорослої частини соціуму, держави; вимагають глибокого аналізу та вжиття всіх необхідних заходів для припинення та недопущення таких проявів.
Студенти коледжу проявили велику зацікавленість до сучасної криміногенної обстановки в області. Молодь турбують питання правових засад, а також шляхи правового врегулювання найбільш поширених у їх середовищі конфліктних ситуацій. Зустріч пройшла у дружній атмосфері, у ході якої було вирішено проводити такі зустрічі частіше, з метою підвищення рівня правової грамотності студентів коледжу.

17424638_280801045678445_946828685194045242_n17457350_280801279011755_2584726516922211131_n

© 2015-2024 Хмельницький політехнічний коледж